Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vitaly

Nimi: Vitaly
Ikä: 2 kuuta
Rotu: 50% alaskanmalamuutti, 50% dalmatiankoira
Emo: Nokke
Isä: Juri
Sisarukset: Lupara ♀, Alora ♀
Kumppani: -
Jälkeläiset: -
Lauma: Castigator
Asema: Pentu
Sukupuoli: Uros
Pelaaja: Cassie

Luonne: Vitaly on kaistapää, rauhaton koiranpentu. Kaistapäisyys tulee esiin jatkuvilla kepposilla, leikkitappeluilla ja innokkuutena. Vitaly rakastaa oppia kaikkea uutta ja on koko päivän menossa, yleensä seuraten jotakuta ja matkien, täten oppien toiselta. Uros on hyvä keskittymään ja uppoutumaan ja osaa pysyä paikallaan, kunhan sillä on jotain mielekästä tekemistä. Päivän puuhastelun pitäisi väsyttää koiranpentu, mutta kuitenkin rauhattomuus tulee yöllä esiin, eikä Vitaly osaa nukkua kunnolla. Hän heräilee, vääntelehtii ja näkee pahaa unta jatkuvasti, eikä siksi ole ollenkaan aamukoiria.
Vitaly suunnittelee suuria ja tahtoo tähdätä elämässään korkealle. Se on kilpailuhenkinen ja itsepäinen. Vaikka uros tietäisi häviävänsä, ei se voi hylätä haastetta niin fyysisessä kuin sanallisessakaan tappelussa. Itsepäisyys tulee myös ilmi siinä, että koira tekee, mitä haluaa, eikä piittaa säännöistä tai tehtävistä. Vitalylla on hieman omanlainen sääntösysteeminsä, epäreilu sellainen, ja katsoo kyllä kuononvarttaan pitkin, jos joku toinen kuin se rikkoo sääntöjä. Vitaly on uskollinen laumalleen ja vaikka leikkisikin, ettei välitä, kyllä se silti tahtoo olla laumassa kunnioitettu ja hyvämaineinen.
Pentu on aina sanavalmis ja nauttii toisen arvostelemisesta ilkeään, sarkastiseen sävyyn. Harvemmin Vitaly kuitenkaan tahtoo loukata, enemmänkin vain kamppailla, kumpi on parempi sanaseppo. Uroksen käytöksestä se ei ollenkaan näy päällepäin, mutta on se fiksukin, jos joku pulma eteen tulee. Vitaly on sokea uhalle, mutta omilleen joutuessa ei panikoidu ja osaa tarvittaessa neuvoa myös muita. Koira rakastaa olla huomion keskipisteenä ja ahdistuu, jos joutuu jakamaan parrasvalon jonkun kanssa, saatika olemaan kokonaan ilman seuraa.
Vastakkaiselle sukupuolelle Vitaly flirttailee jatkuvasti kuitenkaan sillä mitään syvempää tarkoittamatta. Uros rakastaa ystävien saamista ja on alati tutustumassa uusiin koiriin niiden toivossa. Pentu on lojaali ja rennompi kavereiden seurassa ja harvemmin niille yrittää todistella paremmuuttaan. Vitaly on positiivinen, mutta huonon päivän sattuessa siitä voi tulla oikea rasitus. Tällöin uros tiuskii kaikille ja on täysin yhteistyökyvytön. Suuttuessaan jollekulle se pysyy pitkään vihaisena, eikä helposti saatua luottamusta voi palauttaa ennalleen.

Ulkonäkö: Vitaly on alaskanmalamuutin ja dalmatiankoiran risteytys ja siitä voi huomata kummankin rodun piirteitä. Koiran ruumis on tukeva, jalat paksut ja tassut suuret kuin malamuutilla. Turkki on tiivistä ja puolipitkää, kaikista pisimmillään se on hännässä, vatsassa, kaulassa, niskassa, selässä ja takapuolessa. Jalat eivät ole kovin pitkät, eikä Vitaly täten ole kovin nopea juoksemaan, vaikka massa korvaakin sen, mitä nopeudessa on menetetty. Tuo on malamuuteille ominaisesti kestävä ja voimakas. Uroksen häntä on tuuhea ja paksu ja dalmatialaisen hännän tavoin kaareutuu ylös, poiketen täysin malamuutin kippurasta hännästä. Kuono on tukeva ja aika lyhyt, leuat ovat vahvat. Vitalyn molemmat korvat ovat lurpallaan päistä, mutta eivät mene kokonaan alas.
Väritykseltään Vitaly on ruskeavalkoinen. Sen selkä, niska ja hännänpäällinen ovat mustat ja väri vaalenee tummanruskeaksi kylkiin, kaulaan, jalkojen yläosaan ja päähän mennessä. Uroksella on valkeat pisteet silmiensä yläpuolella ja kuonon sivut ovat valkoiset. Valkoinen väritys jatkuu kaulaan, vatsaan ja häntään, häntä on vain vähän matkaa päältä musta, muuten se on valkoinen. Vitalyn jalatkin ovat melkein kokonaan valkeat. Dalmatiankoiran pilkut tulevat esiin valkeina pilkkuina pennun alaselässä ja hännän tummassa osassa. Vitalylla on myös hieman ruskeita pilkkuja jaloissaan, jotka loppuvat ennen jalan puoltaväliä. Koiran silmät ovat meripihkan väriset, melkein kultaiset ja polkuanturat ja kuono ovat mustat.

Muuta:
Ääninäyte || Kuva
- Vitalyn nimi on venäläinen, kuten isänsä, ja painotus on ta-tavulla.
- Vitaly on keskimmäinen sisaruksistaan.
- Vitaly ei ole kiinnostunut selvittämään, kuka sen isä on, mutta kantaa silti kaunaa, että isä ei ole ollut sen elämässä.

Menneisyys: Vitaly syntyi kesäkuussa emolleen Nokelle kahden siskonsa kanssa, pentueesta se oli keskimmäinen. Nokke piti huolta pienokaisistaan ilman isähahmoa, sillä pentujen isä, Juri, ei oikein ollut sopivaa materiaalia vanhemmaksi. Varaisänä toimi pentujen eno Rein.

Suhteet: -

©2019 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com