Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Crina

Nimi: Crina
Ikä: 22 kuuta (1 vuosi)
Rotu: Sekarotuinen
Emo: Tuntematon
Isä: Tuntematon
Sisarukset: Tuntematon
Kumppani: -
Jälkeläiset: -
Lauma: Fighters
Asema: Daskala
Sukupuoli: Narttu
Pelaaja: Dee

Luonne: Crina on yleensä ensivaikutelmalta ehkä hiukan hiljainen ja melkein turhan asiallinen ja hyvätapainen. Narttu kun ei juuri luonnettaan uskalla tuntemattomille näyttää, eikä ole kovin sinut itsensä kanssa, joten mielellään se piilottelee todellista pikkupentuaan ja päästää sen valloilleen, kun siihen kunnolla tutustuu. Kavereiden seurassa Crina on siis yleensä melko lapsenmielinen, nauravainen ja nauraa aika paljon ja helposti ja samalla se on myös melkoisen yllytyshullu, joten jos joku kaveri ehdottaa jotain typerää, on Crina luultavasti heti mukana. Vakavien suhteidensa kanssa narttu on ikävä kyllä erittäin takertuvainen ja mustasukkainen, peläten koko ajan menettämistä, eikä voi uskoa, että joku olisi siitä aidon oikeasti kiinnostunut. Näin ollen Crina voi olla hyvinkin rajoittava ja melko hankalakin tapaus pidemmän päälle, mutta loppujen lopuksi narttu vaatii vain aikaa ja kärsivällisyyttä ennen kuin alkaa pikku hiljaa luottaa siihen, että ehkä kelpaakin jollekin sellaisena kuin on. Crina on huono näyttämään negatiivisia tunteita vapaasti. Kiintymystään se osaa osoittaa paremmin kuin hyvin ja oikeastaan ei edes osaa näytellä tunteita, joten jos Crina vaikuttaa rakastuneelta tai iloiselta, niin sitä se luultavasti on. Vaikka Crina siis kuinka yrittäisi piilotella esimerkiksi suuttumustaan, sen luultavasti huomaa siitä huolimatta. Seropi ihastuu helposti ja omaksi harmikseen on myös erittäin selkeä tunteidensa kohdalla ja luultavasti koko lauma huomaa aina, kuka on tällä kertaa sen kiinnostuksen kohde, mutta narttu ei anna sen haitata menoa, sillä sen mielestä tunteissa ei ole mitään hävettävää tai pahaa. Nopeasta ihastumisestaan huolimatta Crina osaa kuitenkin olla sillä tavalla kiintynyt vain yhteen urokseen kerrallaan, joten pettämisestä ei luultavasti ole huolta. Mustasukkaisuuden ja takertuvaisuuden lisäksi Crinan luonteen huonoihin puoliin voisi myös lukea sen lyhyet hermot, sillä narttu ei tosiaankaan ole kovin kärsivällinen jos sen tunteita vähänkään loukataan. Muiden onneksi Crinan suuttuessa se ei käytä juuri fyysistä väkivaltaa, tosin oikein pahasti hermostuessaan narttu saattaa käyttää henkistä väkivaltaa. Laumalleen ja johtajalleen seropi on uskollinen ja puolustaa sille tärkeitä koiria henkeen ja vereen. Crinaa sattuu melkein enemmän, jos jolle kulle sen rakkaista tehdään pahaa, kuin se, jos sille itselleen tehdään, joten jos kosket Crinan kaveriin niin saat varmasti kuulla kunniasi ja pahimmassa tapauksessa normaalisti väkivallaton Crina saattaa jopa hyökätä kimppuun.

Ulkonäkö: Crina on juuri ja juuri viidenkymmenen senttimetrin paremmalle puolelle ylettävä seropinarttu. Kellanpunaisen, pörröisen turkkinsa ja suurien, mantelinmuotoisten silmiensä ansiosta sitä voisi jopa sanoa melko kauniiksi. Crinan ruumis on sopusuhtainen, nartun ollessa korkeuttaan pidempi ja sen tassut ovat siitä huolimatta melko pitkät ja vahvat. Häntä on yleensä laskettuna reilusti selän alapuolelle, ei kuitenkaan koipien väliin - eihän Crina mikään pelkuri ole - mutta nartun innostuessa se kiertyy yleensä reilusti selän ylle. Crinan poskia korostavat tuuheahkot karvat, joista osan päät ovat valkeat, valkeaa seropilta löytyy myös vatsasta ja hiukan hännänpäästä. Tassut sillä ovat pienehköt ja sirot, kynnet vaaleat ja kuono on pitkä sekä kapea, kirsu musta. Crinan turkki on juuri sen laatuista, että metsässä juostessa siihen tarttuu kaikki mahdolliset risut ja roskat kiinni, samoin talvella lumi. Crinalla on melko jykevä rintakehä, vähän samanlainen kuin collieilla, joten luultavasti sen suvussa on myös sitä rotua. Touhukkaan nartun valkeat vatsakarvat ovat miltei aina kurassa ja sen voisi melkein sanoa Crinan tunnuspiirteeksi.

Muuta:
Kuva 1 || Kuva 2 || Kuva 3 || Kuva 4

Menneisyys: Crina löydettiin hylättynä metsästä aivan pikkupentuna ja adoptoitiin kolmen hengen ihmisperheeseen. Kasvettuaan täysikokoiseksi ei Crina ollutkaan enää niin söpö ilmestys, joten koko koira unohdettiin kadulle nälkiintymään. Siellä se pärjäsi hetken roskiksista tonkimillaan ruuanjämillä, kunnes löysi metsään ja opetteli siellä selviämään.

Suhteet: -

©2019 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com