Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Cosmina

Nimi: Cosmina
Ikä: 44 kuuta (3 vuotta)
Rotu: Australianpaimenkoira
Emo: Marceia
Isä: tuntematon
Sisarukset: -
Kumppani: -
Jälkeläiset: -
Lauma: Castigator
Asema: Daskala
Sukupuoli: Narttu
Pelaaja: Dee

Luonne: Cosmina on hyvin vaikea pala purtavaksi luonteensa osalta. Voit olla joko ystävä tai vihollinen, siltä väliltä ei onnistu. Aussi näkee maailman välillä hyvinkin mustavalkoisena, eikä osaa tai välttämättä edes halua ajatella asioita kuin siltä yhdeltä, mukavimmalta kannalta. Cosmina on erittäin huono kuuntelemaan muita, eikä osaa myöntää olevansa väärässä, vaikka sen joskus sattuisikin tajuamaan kesken väittelyn. Erittäin tulisena sieluna narttu on hyvin helppo saada kantamaan kaunaa, jopa kaikkein pienimmistäkin asioista. Se on erittäin pitkävihainen ja hautoo usein kostoaan jopa kuukausia tai vuosia, riippuen tilanteen vakavuudesta. Ensitapaamisella Cosmina voi vaikuttaa erittäin ylimieliseltä ja nenäkkäältä, mutta tutustuessa paremmin voi kovan kuoren alta kuoriutua se luotettava ja ymmärtävä ystävä. Kaikilla on hyvät puolensa, jopa tällä koiralla. Niitä ei vain Cosminan tapauksessa näe, ennen kuin jaksaa edes yrittää kunnolla siihen tutustumista. Suurimmalla osalla ei tulisi mieleenkään tutustua aussieen, sillä yleensä se ehtii häätää kaikki luotaan ilkeällä luonteellaan ennen kuin ehtii edes koiraa sanoa. Cosminan huumorintajua voisi sanoa erittäin sarkastiseksi. Narttu keksii lähes joka tilanteeseen jotain erittäin ironista sanottavaa, ja toteaa totta kai ajatuksensa heti ääneen. Heikkoudeksi voisi lukea nimittäin myös sen suorasanaisuuden. Cosmina tekee ja sanoo ennen kuin ajattelee, eikä yleensä osaa ajatella toisten tunteita ennen kuin on jo tullut lipsautettua. Koska koira on myös erittäin huono pyytämään tai antamaan anteeksi, on siihen vaikea luoda kestävää suhdetta. Castigatorilainen on kuitenkin hyvin uskollinen laumalleen, ja noudattaa alfan sanaa puolustaen omiaan jopa henkensä uhalla.

Ulkonäkö: Useimmille jäisi Cosminan ulkonäöstä varmaan melko hyvä kuva. Narttu on melko kaunis, onhan sillä silkkinen, vaalea, punertava turkki ja kauniin jäänsiniset silmät. Castigatorilainen on myös hyvin sopusuhtainen ruumiiltaan ja noudattaa aika lailla australianpaimenkoiran ihanteita. Cosminan korvien sisukset, polkuanturat ja kuono ovat tiilenpunaisia ja kynnet tummanruskeat. Pohjaväriltään narttu on siis vaalean punertava, mutta sen lisäksi sen poskissa, silmien yläpuolella, jaloissa ja hännässä on oranssihtavan ruskeaa ja sen vartaloa peittävät epämääräisen muotoiset tummemmanpunertavat läiskät. Lisäksi naamasta löytyy ohuehko valkea viiru ja tassut, vatsanalunen sekä hännänpää ovat myös valkeat. Löytyyhän Cosminan turkista muutama mustakin karva. Rakenteeltaan Cosmina on melko siro, mutta ei liian laiha. Lihakset kiiltelevät turkin alla ja saavat Cosminan näyttämään melko vahvalta, vaikka loppujen lopuksi ketteryys on sen suurempi vahvuus. Piirteiltään paimen on feminiinen ja jo kauas näkeekin että Cosmina on narttu. Useimmiten Cosminan kasvoilla on hiukan nyrpeä ja ehkä ylimielinen ilme, mutta osaa se kyllä hymyilläkin jos joku sattuu hymyilyttämään.

Muuta:
Kuva

Menneisyys: Cosmina syntyi metsään Marceia-nimiselle ihmisiltään karanneelle paimenkoiranartulle. Sen isä oli karannut jo kauan ennen, eikä Cosmina saanut koskaan tietää mitään isästään. Marceian kuollessa karhun raatelemana Cosmina löysi päiviä metsässä harhailtuaan Castigatorin alueelle ja liittyi laumaan.

Suhteet: -

©2019 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com