Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Buuku

Nimi: Buuku
Ikä: 6 kuuta
Rotu: Sekarotuinen: 50% bordercollie, 50% itä-euroopanpaimenkoira
Emo: Willow
Isä: Ryan
Emonemo: Something Like Against All Odds
Emonisä: Noblefamily's River of Dreams
Sisarukset: Ivery ♀, Vetra
Kumppani: -
Jälkeläiset: -
Lauma: Fighters
Asema: Pentu
Sukupuoli: Uros
Pelaaja: Rölli

Luonne: Buuku on pentuiässä utelias ja vilkas, mutta tottelevainen ja hyvinkin yritteliäs. Tai ei vilkas sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta hän on energinen. Uroksesta voi jo nuorena huomata tietynlaista vanhoillisuutta, kuin hän olisi aiemminkin elänyt samalla planeetalla. Buuku tunnistaa paljon asioita joita ei välttämättä voisi tietää, tietää keinot miellyttää ja vaikuttaa muutenkin järkevältä. Maalaisjärki on tekemisissä mukana, ja vaikkei Buuku tunnistaisi vaaran paikkoja, vaisto kertoo hänelle milloin hidastaa. Hän ei keskeytä vanhempia koiria, ja pyytää anteeksi virheitä. Totta kai pennusta löytyy myös se pirullinen puoli – hän osaa esittää valkoisia valheita, ja omassa hiljaisuudessaan seurailee muiden käyttäytymistä opetellen heidät ulkoa. Näin ollen Buuku ei toista muiden tekemiä virheitä, ja tietää muiden heikkouksia. Buuku on hyvin sisarrakas, ja yrittää olla mahdollisimman hyvä veli sisaruksilleen. Hän huomioi heidät missä tahansa tilanteessa ja toimii järkevästi heidän seurassaan. Uros tosin varoo olemasta ylisuojelevainen, sillä itsekin uskoo ettei se tuntuisi mukavalta. Buukulta usein kuulee hyviä ideoita, ja hän on tiiviisti mukana sisaruksiensa seurassa.
Luonne muuttuu iän myötä.

Ulkonäkö: Varsin nuoren Buukun kehonrakenne on vielä tanakka, lyhytjalkainen ja horjuva, joten siitä emme osaa vielä kertoa sen tarkemmin. Kuitenkin väritys erottuu jo selvästi – Buukusta on tulossa sinimerle valkoisilla ja ruskeilla alueilla, sekä sinisillä silmillä. Uroksella on myös suuret, heiluvaiset pystykorvat ja musta kirsu. Turkki on vielä tuulenkestävien pentukarvahapsujen peitossa, joten todellista turkin laatua ei ole vielä selvillä. Buuku kasvaa alati, joten säkäkorkeus, pituus ja paino ovat vielä kysymysmerkkejä. Hyvin elinvoimainen ja terve uros kuitenkin on.

Muuta: Buukun isovanhemmat ovat kesykoiria, eivätkä näin ollen kuulu uroksen elämään lainkaan. Hän on myös emonsa tavoin allerginen pajun siitepölylle, muttei niin voimakkaasti.
 Kuva1 || Kuva2 || Kuva3 || Kuva4 || Kuva5 || Aikuisääninäyte (vasen poju)


Menneisyys: Buuku syntyi villinä, loppukeväänä emolleen Willowille ja isälleen Ryanille. Buuku oli pentueen keskimmäinen, asettuen kahden siskonsa, Iveryn ja Vetran väliin. Juuri muuta me emme hänestä vielä tiedä, mutta pelin aikana tämä osa Buukun identiteetistä saa varmasti täytettä.


Suhteet: -

©2019 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com