Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ivery

Nimi: Ivery
Ikä: 6 kuuta
Rotu: Bordercollie x Itä-euroopanpaimenkoira
Emo: Willow
Isä: Ryan
Sisarukset: Buuku ♂, Vetra
Kumppani: -
Jälkeläiset: -
Lauma: Fighters
Asema: Pentu
Sukupuoli: Narttu
Pelaaja: Rawca

Luonne: Jo pentuna Ivery on ollut melkoisen rento ja huoleton kaveri. Kyllä sillä on vastuuntuntoa paljonkin, mutta se suhtautuu rauhallisesti aivan kaikkeen. Narttu on siis aika rohkea tapaus, eikä hätkähdä vähästä. Ivery tykkää lekotella ja ehkä sanan jossain muodossa se on jopa laiska. Narttu lähtee mukaan tehtäviin ja työhön, eikä se yritä lintsata hommista, mutta toisaalta se ei ole pää viidentenä jalkana menossa joka juttuun mukaan. Ivery osaa siis arvostaa lepoa ja omaa todella hyvät unenlahjat. Narttu on rento kaveri, joka pysyy uskollisena ystävilleen eikä suutu helposti. Ja jos suuttuu, se antaa anteeksi melko nopsaan. Iverylle sopii kaikki, ja joku voisi sanoa ettei sillä ole mielipidettä mihinkään. Mutta oikeasti nartulle tosiaan sopii melkein jokainen ehdotus ja idea, jonka toiset sille sanovat. Joten jos Ivery kieltäytyy jostakin hauskanpidosta, täytyy syyn olla melko raskas. Ivery ei hirveästi välitä yksin olosta, vaan viettää aikaansa mieluummin muiden seurassa. Narttu on vieraita kohtaan avoin ja ystävällinen ja kykeenee luomaan ystävyyssuhteita todella helposti. Sillä ei usein ole pahaa sanottavaa kenestäkään ja jos on, Ivery pitää asian aikalailla omana tietonaan. Keskusteluissa narttu on myötämielinen, vaikka ei oikeasti olisi samaa mieltä jostain jutusta. Näin se kuitenkin tekee välttääkseen ristiriitaa, sillä Iveryn mielestä kaikenlaiset kahakat ovat täysin turhia. Ivery ei myöskään ole kovin kilpailuhenkinen koira. Sukulaisia, läheisiä ja ystäviään kohtaan narttu kuitenkin osaa olla raivoisan suojeleva emohahmo. Vaikka Ivery ei ole murehtijatyyppiä, se huolehtii mielellään sisaruksistaan ja kokee vastuuta niiden turvallisuudesta ja onnesta.

Ulkonäkö: Ivery on sisaruksistaan vanhin, ja ulkonäöllisesti eniten isänsä rodun, itä-euroopan paimenkoiran näköinen. Se on kyseisen rodun tavoin korkea, aikuisena noin 72cm. Ivery on isokokoinen ja jykevä narttu, jonka kehosta löytyy melkoisesti voimaa. Päinvastoin se on usein kömpelö ja hidas, jos vahvuuksia ja heikkouksia siis miettii. Turkin pohjaväri on lämpimän vaaleanruskea, mutta sen seassa on todella paljon mustia karvoja, tehden nartun turkista kirjavan näköisen. Koko mustia paikkoja sillä on silmien ohuet viirut, ja susimaiset juovat harteilla sekä rinnukset. Myös korvien taukset ovat mustat, mutta sisäpuolella karva on valkeaa. Naama on kokonaan puhtaanvalkoisen, pehmeän karvan peitossa kuonoa myöten. Valkea karva jatkuu kaulaa pitkin, väistellen rinnuksen mustia kiemuroita vatsaan asti. Koko alalinja on valkoinen, sekä pitkän, alaspäin suuntautuvan hännän pää. Polkuanturat ja kirsu ovat mustat, mutta kynnet vaaleat. Iveryn silmät ovat ruskeat, mutta iiristä kohti mentäessä väri vaalenee lähemmäs keltaista. Toisin kuin sisarelleen, Iverylle ruoka maistuu ja sen takia siitä voikin kasvaa tanakka tyttö. Villinä se ei onneksi pääse lihavaksi asti.

Muuta: Koko nimen merkitys on epäselvä, mutta englantilainen Ivy-nimi tarkoittaa murattia, kun taas saksalainen Ive tarkoittaa jousimiestä. Alla kuvia aikuisesta Iverystä
Kuva1 || Kuva2 || Aikuisääninäyte

Menneisyys: Syntyi Fightersiin yhdessä pikkuveljensä Buukun ja pikkusiskonsa Vetran kanssa. Ivery oli pentueen vanhin, eniten isänsä Ryanin näköinen ja ainoa joka ei perinyt emonsa Wilon allergiaherkkyyttä.

Suhteet:

Ryan || Isä

Willow || Emo

©2019 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com