Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kujo

Nimi: Kujo
Ikä: 4 kuuta
Rotu: Sekarotuinen: 50% garafiankoira, 50% medium content – koirasusi
Emo: Czya
Isä: Norok
Sisarukset: Lyac ♂, Isla
Kumppani: -
Jälkeläiset: -
Lauma: Fighters
Asema: Pentu
Sukupuoli: Uros
Pelaaja: Rölli

Luonne: Avoimena, järkevänä ja mukautuvana tapauksena Kujo on rakastettava pentu. Hänellä ei ole ennakkoluuloja ketään koiraa, asiaa tai metsän eläintä kohtaan, vaan päin vastoin Kujo näkee kaiken uuden kiehtovana ja tutkittavana asiana. Lisäksi pennun uteliaan mielen ohjaillessa menoa uros pitää joskus pelastaa ketun pesästä tai oravan kävytyksestä. Pentu kuitenkin ottaa takaiskuista opikseen, eikä siksi eksy samoihin tilanteisiin uudelleen. Hän on kovin tiedonjanoinen, mikä ilmenee runsaana kyselynä. Muuten melko hiljainen pentu oppii iän myötä myös ajattelemaan ennen kuin kysyy tai tekee jotain, jolloin Kujon tapaturma-alttius vähenee.
Perhe merkitsee Kujolle pentuaikana lähes kaikkea muuta kuin uutta, ympäröivää maailmaa, ja siksi uroksen joka karva kunnioittaa vanhempiaan. Tämän kehittyminen kuitenkin ottaa jonkin aikaa, ja muutaman kerran sääntöjä rikottuaan hän ymmärtää paremmin noudattaa niitä. Pentueen vanhimpana Kujolla on tapana pysyä tietoisena sisarustensa menemisistä, mutta mitä vanhemmaksi he kasvatat, sitä enemmän pentu alkaa etsimään paikkaa Lyacin ja Islan seurassa. Hänen on vaikea ymmärtää veljensä kapinahenkistä elämäntapaa, eikä siskon omituiset kohtaukset asiaa helpota, joten Kujo alkaa hakeutua yhä enemmän emonsa ystävättären pentujen, Iveryn, Vetran ja Buukun luo. On hyvin mahdollista, että uros alkaa pelätä kumpaakin sisartaan, ja alkaa siksi häiriökäyttäytyä. Emme voi olla varmoja.

Ulkonäkö: Pentuaikana Kujon ruumiinrakenne on hontelo, mutta sitä ei voi sanoa laihaksi. Hänellä on pitkät jalat, hoikka, hallitsematon häntä, suuret korvat, siniset silmät ja sulavalinjainen keskiruumis. Lihakset voimistuvat sitä mukaa kun pentu pääsee jaloilleen ja leikkimään. Hänen säkäkorkeudesta ei ota selvää ennen täysikää, joten siitä emme osaa sanoa mitään. Pentueen vanhimpana häneltä voi kuitenkin odottaa korkeita mittoja. Kujon turkki on punaruskea, joka omaa tummempia alueita naamassa ja selässä. Nämä alueet tulevat tummenemaan iän myötä. Turkin laatu on pentuaikana silkkinen ja lyhyt, eikä se näin ollen suojaa hyvin tuulelta tai pakkaselta. Kujo on siksi herkkä paleltumaan.

Muuta: Kujo on n. 75% koira, vaikka hänessä onkin sutta.
Pentukuva1 || Pentukuva2 || Kuva1 || Kuva2 || Rakennekuva || Aikuisääninäyte

Menneisyys: Kujo syntyi loppukevään aikaan Fightersiin, emolleen Czyalle ja isälleen Norokille. Uroksella on kaksi sisarusta, nuoremmat sisarukset Lyac ja Isla.

Suhteet: -

©2019 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com