Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Rein

Nimi: Rein
Ikä: 14 kuuta (1 vuosi)
Rotu: Alaskanmalamuutti
Emo: Daliah
Isä: Tuntematon
Sisarukset: Nokke
Kumppani: -
Jälkeläiset: -
Lauma: Castigator
Asema: Spouda
Sukupuoli: Uros
Pelaaja: Jansku

Luonne: Kasvaessaan ei ole Rein muuttunut paljoakaan sitten pentuaikojen. Rein on sellainen koira, joka seuransa suhteen on erittäin vaativa. Se ei kenenkään kanssa ihan tuosta noin vain kaveriksi ala, vaan valitsee seuransa tarkoin eikä vaivaudu jäämään koirien seuraan, jotka se leimaa ensikättelyssä millä tavalla tahansa epämiellyttäviksi. Se käyttäytyy kuitenkin suhteellisen kohteliaasti vieraita kohtaan, mutta vain jos vieras vaikuttaa sen mielestä mukavalta, epämukavat vieraat saavat tylyä kohtelua kera yrmeän naaman. Uros on todella itsepäinen ja pitää tiukasti omasta mielipiteestään kiinni, eikä hevillä mieltään muuta. Siskoaan kohtaan se käyttäytyy aivan eri tavalla ja tämä onkin ainoa koira koko maailmassa, josta se todella välittää ja suojelee henkensä edestä, vaikkakin jos tilanne sitä vaatii ei se pelkää ärähtää siskolleen, jos mikään muu ei auta.
Rein on siskoaan kohtaan hyvin suojelevainen ja repii varmasti jokaisen tätä satuttavan pään irti. Se ei siedä minkäänlaista siskoonsa kohdistuvaa ivaa tai fyysistä kuin henkistäkään satuttamista. Rein on arvaamaton koira, se puhuu harvoin mitään syvällisiä, eikä oikeastaan yleensäkään puhu paljoa ja varsinkin silloin, kun se suuttuu kannattaa sitä pitää tarkkaan silmällä. Tämä uros ei nimittäin hallitse itseään millään tavalla suuttuessaan ja muuttuu silloin kuin raivotautiseksi. Se ei anna minkään tulla tielleen ja rynnisi vaikka betoniseinän läpi päästäkseen käsiksi suututtajansa kurkkuun. Siskonsa kimppuun se ei kuitenkaan koskaan kävisi ei vaikka se olisikin kuin raivotaudin saanut. Sitä voisi sanoa, että se on teoistaan vastuussa vain ja ainoastaan siskolleen ei kenellekään muulle. Niitä kohtauksiaan Rein saa vain suuttuessaan, mutta joskus pienetkin ärsykkeet saattavat saada epävakaan uroksen menettämään malttinsa, vaikka suhteellisen kärsivällinen se onkin.
Siskon suojelu on sen päätavoite eikä sen mielessä ole pyörinyt kertaakaan perheen perustaminen tai narttujen ympärillä pyöriminen. Kuten pentunakin se ei valitse helpointa tapaa selvittää riita vaan turvautuu mieluummin väkivaltaan. Kipu ei ole ongelma, sillä uroksen kipukynnys on suhteellisen hyvä, eivätkä arvetkaan sitä haittaa. Nehän ovat vain merkkejä kokemuksesta ja voimasta.

Ulkonäkö: Pentuna karva on pehmeää ja pörheää ja se on ruumiinrakenteeltaan tanakka. Rein omaa malamuutille tyypillisen paksun turkin, joka on väriltään mustavalkea. Laadultaan karva on karheaa ja auringonvalossa kiiltävä paksu karvapeite onkin hyvä suoja kylmältä. Täysikasvuisena Rein on säkäkorkeudeltaan suurinpiirtein 67cm. Sillä on paksu nahka, joten pieni retuuttaminen ei paljoakaan tunnu. Sillä on pystyt korvat, jotka ovat ulkoa mustat ja sisältä valkeat. Rein on suurimmaksi osaksi musta, mutta sen jalat, mahanalus, kaula ja kuonosta osa ovat valkoisen karvan peitossa. Sen kaulassa on ns ”kaulapanta” eli musta raita. Silmien yläpuolella sillä on valkeat läikät ja kuono on muutenkin osittain valkea. Reinin silmät ovat väliltään pähkinänruskeat, sen kirsu on musta ja samoin polkuanturat, jotka ovat kovettuneet vuosien kuluessa koviksi ja kestäviksi. Rein on enemmänkin tanakka kuin hoikka, sen jalat ovat pitkät mutta vahvat ja tassut suuret. Aikuisena se on lihaksikas ja vankka keho suorastaan uhkuu voimaa. Arpiakin siltä luultavasti tulee löytymään useampiakin, mutta niitä ei sen tarkemmin tulla kuvailemaan, paitsi jos arpi on jossain hyvin näkyvässä paikassa. Reinin vasemman silmän ylitse kulkee neljä pitkää ja ohutta arpea, jotka uros sai tapellessaan Jurin kanssa. Samalla sen vasen silmä vaurioitui hieman, eikä Rein näe sillä kovin hyvin.

Muuta:
Pentukuva || Aikuiskuva || Tunnari || Ääninäyte (aikuisena)
Luonne saattaa muuttua pelin myötä

Menneisyys: Rein elämä on ollut lyhyt, eikä siitä juuri menneisyyttä saa, mutta sille kuinka hän päätyi veljensä kanssa kahdestaan hylätyksi, oli painava syy; emo oli liian sairas huolehtimaan jälkikasvustaan. Hän, Daliah, oli tiennyt tämän koko aikuisikänsä, mutta yhden illan romanssi pilasi hänen pennuttoman elämänsä. Daliah tapasi eräs lämmin alkukesän ilta herrasmiehen, alaskanmalamuuttiuroksen, joka tarjosi yksinäiselle Daliahille seuraa. Ikävä kyllä Daliahin ja uroksen välillä oli kemiaa niinkin paljon, että Daliah tajusi seuraukset liian myöhään. Yritettyään kasvattaa pentuja jonkun aikaa, hänen voimansa alkoivat ehtyä eikä hän lopulta jaksanut metsästää ravintoa. Daliah ei tiennyt laumoista, mutta jätti pennut kuitenkin onnekkaasti niiden lähelle. Ennen lähtöään hän nimesi pentunsa Nokeksi ja Reiniksi. Tämän enempää emme mekään tiedä Daliahista, mutta sen sijaan Reinin tulevaisuus häämöttää täysin avoimena, joten kääntäkäämme katseemme siihen! Menneisyyttä siis lisäillään iän karttumisen myötä. Emon hylättyä pentunsa ei kulunut kauaakaan, kun Castigatorin alfatar Yönsielu niminen koirasusi löysi sisarukset ja vei ne suojaan. Yönsielu aloitti pentujen koulutuksen ja kasvatuksen nopeasti. Reinin siskon Noken tutustuessa Juriin kulki uros itse paljon omilla teillään kasvattaen lihaksiaan ja voimiaan, jotta voisi olla parempi suojelija siskolleen.

Suhteet:

Juri || "Pölkky. Pilkkusirkus, en pidä. Pyörii Noken kanssa. Haluaisin lyödä siihen vähän järkeä päähän."
Nokke || "Rakas sisko, jota suojelen viimeiseen hengenvetoon asti."
Yönsielu || "Olemme sen ansiosta elossa, ei mikään kauhean kiva tyyppi, mutta lupasi opettaa meille vaikka mitä, jonka vuoksi sitä siedän. Arvostan, koska ei ole vielä satuttanut siskoa ja voin sen oppien avulla suojella siskoa paremmin kaikelta pahalta."

©2019 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com