Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Isla

Nimi: Isla
Ikä: 4 kuuta
Rotu: Koirasusi (75% koira, rotuina mm. Garafianpaimenkoiraa)
Emo: Czya
Isä: Norok
Sisarukset: Lyac ♂, Kujo
Kumppani: -
Jälkeläiset: -
Lauma: Fighters
Asema: Pentu
Sukupuoli: Narttu
Pelaaja: Jansku

Luonne: Isla on hyvin positiivinen ja erittäin utelias pentu. Se ei ryntää suin päin seikkailuihin vaan tutkiskelee paljon mieluummin maailmaa ympärillään. Isäänsä se ei ole siis seikkailunhaluissaan tullut. Muiden pentujen ehkä seikkaillessa ja riehuessa tutkii Isla mieluusti sitä miten muurahaiset matkaavat kantamuksineen pesäänsä ja miten kumoon kaatunut koppakuoriainen pääsee takaisin jaloilleen. Vanhempiaan kiltisti totteleva pentu saattaa ajatuksissaan kuitenkin kulkeutua liiankin kauas, seuratessaan maailman ihmeitä. Paini- tai tappeluileikit eivät neitiä kiinnosta, mutta hippaan se usein innokkaasti mukaan lähtee.
Sen verran mielikuvitusta pentu kuitenkin omaa, että se näkee silloin tällöin tummia olentoja, jotka eivät tosin johdu pelkästään pennun mielikuvituksesta, vaan ihan päästä johtuvasta viasta. Nämä pienehköt otukset joita näkyy usein kerralla useampikin, joskus jopa juttelevat pennulle, joka tietysti iloisesti niille takaisin juttelee, tajuamatta sitä, ettei kukaan muu sen ystäviä näe. Joskus tosin nämä pennun päänsisäiset olennot saavat sen jopa itkemään ja kiljumaan, olentojen alkaessa syystä tai toisesta pelätä jotakin kovinkin paljon. Islan pääkopassa kuuluva kiljunta pistää pennun sekaisin ja siinä saa varoa sätkiviä raajoja, sekä tärykalvoja pennun huutaessa kuin syötävä. Mitään pahaahan se ei kenellekään tahdo, mutta siinä pienoisen kohtauksen saadessaan, ei se voi sätkiviä raajoja estää.
Pähkinänkuoressa Isla on siis rauhaa kannattava, herttainen hymyilijä, joka innoissaan tutkii uutta ja ihmeellistä maailmaa, kera pääkopan tuottamien ystäviensä.

Ulkonäkö: Rakenteensa puolesta enemmän äitinsä puoleen kääntyvä Isla omaa kevyen ja melko hontelon ruumiin. Sirohko se on melkein kokonaan, vaikka tuuhea karva saakin sen näyttämään edes vähäsen lihaksikkaammalta. Neiti kasvaa 67cm korkeaksi, omaa pitkät jalat ja tuuhean turkin. Turkki on pääsävyltään punertavan ruskea, mutta tummemman ruskeaa karvaa löytyy niin naamasta, selästä, hännästä kuin jaloista ja mahasta. Rinnassakin sillä on tuota tummempaa karvaa. Häntä Islalla on pitkä sudenhäntä, joka on paksu ja tuuhea. Turkki on pörröistä ja tuuheaa, varsinkin poskista ja rinnanseudulta, joissa karva on pidemmän puoleista. Pystykorvat ovat suuret, sisältä tummanruskeat ja samaa sävyä ovat korvien päätkin. Mantelinmuotoiset silmät ovat sävyltään kellertävät, taipuen melko paljon liekkien sävyihin. Kirsu ja polkuanturat ovat mustia.

Muuta:
 Värikartta (ei kerro rakennetta) || Aikuisääninäyte

Menneisyys: Syntyi keväällä Norokille (Orio) ja Czyalle (Daskala), Fighters nimiseen laumaan kera veljiensä Kujon ja Lyacin.

Suhteet: -
 

©2019 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com