Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainokset
 

Mainokset  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Lumi
Kotisivut: http://pathofthewarrior.suntuubi.com/

29.04.2017 20:43
Path of the Warrior on vuoden 2017 keväällä perustettu soturikissoihin liittyvä roolipeli. PotW:n reviirillä ei kuitenkaan seikkaile kirjoista tutut klaanit, vaan pääroolissa ovat kissat Hämäräklaanista, Tuiverrusklaanista ja Virtausklaanista. Haluatko ansaita soturinimesi joukossamme? Tai voithan aina tulla jättämään tassunjälkesi vieraskirjaamme.

Nimi: Mittari
Kotisivut: http://sivusto1.suntuubi.com/

23.04.2017 13:40
"Oooouuuuuu! Auuu! Waooo! Waouuu!" kuuluu susien ulvonta pimeässä yössä. Haluatko liittyä niiden kuoroon? Ulvomaan yhdessä lauman kanssa kuutamolla? Yhtyä ulvontaan joka liittää meidät yhteen. Tekee meistä lauman, jossa jokainen tuntee olevansa turvassa. Vai tunteeko? Se suuri päätös voi olla osittain myös sinun vastuullasi. Onko lauma turvassa?
Suden askel on vuonna 2017 perustettu tarinaroolipeli, jossa pelataan susilla, sekä hieman koirasusilla ja koirilla. Hieman jopa rikotaan luonnon lakeja.

~Mittari

Nimi: Ams
Kotisivut: http://zinger.fi/

18.04.2017 17:53
Zinger on vuonna 2010 käynnistynyt aktiivinen koiraroolipeli. Sitä pelataan chatissa ja peli sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareille. Uusia laumoja syntyy, uusia suhteita solmitaan ja luottamusta, veljeyttä koetellaan ankarin keinoin. Perhe pettää, vihollisen kanssa rakastutaan ja pentuja kaapataan. Saari osoittaa täysin uudenlaista yliluonnollista voimaa. Mikä on sinun tarinasi Zingerin saarella? Ota selvää!

Nimi: Shun
Kotisivut: http://halfthestory.suntuubi.com/

16.04.2017 10:53
Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy tarinasivuja vaikka muille jakaa, mutta Half the story on omistettu vain ja ainoastaan fanfictioneille.
Tekeekö mielesi lukea ficci jostain suosikki kirjastasi? Vai tahdotko kirjoittaa fanfictionin jonkin elokuvasarjan hahmoista? Se onnistuu täällä. Half the storyssa sinun, arvoisa lukija, on mahdollisuus lukea fanfictioneja tai lähettää sellainen julkaistavaksi ja muiden luettavaksi.
Ovet ovat auki, älä pelkää astua sisään.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

14.04.2017 16:14
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

14.04.2017 11:45
Kiinnostavatko sinua karvaiset nelijalkaiset ystävämme, koirat? Oletko haaveillut jo pitkään koirasta, mutta syystä tai toisesta et ole sellaista saanut omaan perheeseesi? Tai oletko muuten vain innokas tarinankirjoittaja, jolla riittää mielikuvitusta ja kiinnostusta? Mikäli vastasit edes yhteen edelläolevista kysymyksistä kyllä, olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut virtuaalikennel Sateenkaaritaivaaseen!

Sateenkaaritaivas on virtuaalikennel, jolla ei ole varsinaista kasvatusrotua, mutta teetän ainoastaan puhdasrotuisia pentuja. Kennelin koiralauma on kasvanut hurjaa vauhtia ja iso osa koirista on hoitajaa vailla, joten käythän ystävällisesti edes tervehtimässä niitä, ties vaikka joku vapaana olevista tassukkaista sulattaisi sydämesi kertaheitolla ja tahtoisit alkaa hoitamaan sitä. Jätäthän ystävällisesti myös tassunjälkesi postiluukkuumme merkiksi siitä, että olet käynyt paikalla? Tervetuloa vielä kerran, minä ja koirat odotamme sinua! <3

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

08.04.2017 16:37
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet? Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Chica
Kotisivut: http://sudenkosketus88.suntuubi.com/?cat=1

13.03.2017 20:11
Pitkän taujon jälkeen viimein uudistettu sudenkosketus avaa ovensa kaikille mielikuvituksellisille paajille! Astu avaruudessa oleskelevien susien maahan, jossa vain taivas on rajana! Luon juuri niin mielikuvituksellinen hahmo kuin vain haluat ja lähde suuren seikkailuun hamosi kanssa! :) Sinut tervetulleeksi toivottaa Chica & Yo

Nimi: Mittarimato
Kotisivut: http://pimeydenjarvi.suntuubi.com

12.03.2017 18:14
Tervetuloa Pimeyden Järveen! Tämä on Soturikissat-rope! Voit olla mikä tahansa eläin kunhan se mainitaan kirjoissa! Mutta en minä tiedä sinä tulethan jos tulet vaikka minä sanoisin mitä niin ei kai sillä mitään väliä on mitä sanon?
Aktiivista varaylläpitäjää etsitään!

~Mittarimato (Mato)

Nimi: Draco
Kotisivut: http://soturikoirat.suntuubi.com

12.03.2017 10:41
Soturikoirat RPG on nyt avattu uudelleen - melkein vuoden tauon jälkeen! Kaikki aloitetaan puhtaalta pöydältä. Tule tutustumaan roolipeliin ja luomaan oma koirasi Sade-, Lehti-, Ukkos-, tai Pilviklaaniin.

Soturikoirat pohjautuu tuttuun Soturikissat-sarjaan, mutta tällä kertaa roolitaan koirilla. Tervetuloa liittymään! Myös vanhat pelaajat ovat tervetulleita takaisin.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://nuagent.suntuubi.com/

20.02.2017 08:38
Nuagent on vuoden 2017 alkupuolella perustettu koira-aiheinen perinteinen roolipeli. Valittavissa on kaksi laumaa tai hiukan haastavampi erakon asema. Peli sijoittuu 1750-luvun Alpeille, Euroopan korkeimmalle vuoristolle, noin 1 500 metrin korkeuteen, missä sijaitsee lauhkea havumetsävyöhyke. Valittavissa on tällä hetkellä kaksi laumaa, Lunet tai Solete.

Lisää tietoa pelistä voit löytää itse sivuilta! Tahdotko jättää tassunjälkesi Nuagentin historiaan?

Nimi: Víva VRL-13593
Kotisivut: http://vekaravaara.suntuubi.com/

25.01.2017 12:59
Kiinnostaisiko sinua hoitaminen piirrostallilla? Entä oman yksityisesi tuominen sinne?
Jos kiinnostaa, niin siinä tapauksessa olet erittäin tervetullut piirrostalli Vekaravaaraan! Tallilla on tällä hetkellä yksityis- ja hoitajahaut auki, joten tule ihmeessä tsekkaamaan suloiset hevospallerot, tuomaan oma yksityisesi tai muuten vain käymään! :)

Terveisin Víva VRL-13593
http://vekaravaara.suntuubi.com
http://vekaravaara.proboard s.com

Nimi: Nikki
Kotisivut: http://primalscream.suntuubi.com/

19.12.2016 20:48
"American Airlinesin lentokone putoaa moottorivian takia. Lento 251 on ollut matkalla New Yorkin JFK:ltä Thaimaan Phuketiin, mutta se on kadonnut tutkasta täysin, eivätkä etsintäpartiot kykene löytämään sitä. "

Primal Scream on 17.12 2016 perustettu vieraskirjapohjainen seikkailu-, toiminta- ja tasohyppelyroolipeli. Roolipeli sijoittuu nykyaikaan kuvitteelliseen saarivaltioon, joiden olemassaolosta ihmiskunta ei edes tiedä. Ihmisjoukkiomme on päätynyt lento-onnettomuuden vuoksi kyseiselle saarivaltiolle, jossa kamppailu selviytymisestä alkaa.

Pystytkö sinä pelaamaan yhteen hiileen ja pelastautumaan saarelta? Vai onko kohtalosi jo sinetöity?

Nimi: Raptor
Kotisivut: http://www.jokivarsiss.suntuubi.com/

19.12.2016 14:51

Olet tervetullut kertomaan tarinasi, ja liittämään sivusi Jokivarren ansiokkaaseen listaan! :3
Tarjolla sivulistausta ja Raptorin kirjoituksia, sekä mahdollisuus julkaista omia tarinoitasi.
Käväisisitkö vierailulla?

Nimi: Maya
Kotisivut: http://sevendays.suntuubi.com/

26.11.2016 02:02
Seven Days on aloittelijaystävällinen, nykyaikaan ja realismiin pohjautuva foorumiroolipeli, jossa päästään eläytymään kaikenikäisten ihmisten päivittäiseen elämään sekä normaaliin arkeen kaikkine juonenkäänteineen ja ihmissuhdesolmuineen.
Peli sijoittuu Japanin pääkaupunkiin, Tokioon - irtaudu siis hetkeksi omasta arjestasi ja astu jonkun toisen saappaisiin; Seven Days on täynnä tavallisten ihmisten tavallista elämää tavallisine haaveineen, murheineen ja sattumuksineen!

Nimi: Niameus
Kotisivut: http://rowancastle.suntuubi.com/

23.11.2016 18:30
Hei matkaaja! Näetkö tuon vanhan kuluneen linnan vuorten luona? Olen matkaamassa sinne ja ajattelin, jos haluaisit tulla seurakseni. Vaikka linna näyttääkin vanhalle, se on täynnä salaisuuksia. Haluan tutkia linnaa paremmin, mutta se olisi kivempaa sinun kanssasi. Kun olemme saapuneet suureen saliin olen varma että yllätyt!

Rowan Castle on siis ulkoasujen ym. kopiointisivu suntuubissa. Portit ovat sinulle auki, käy vain peremmälle!

Nimi: Tallstar

14.11.2016 19:15
Taas mainos, ja vieläpä Soturikissaropen! Tylsää, vai mitä? Pyydämme sinua silti lukemaan tämän viestin loppuun.

"Jos päätät osallistua koulutukseemme, meidän on vietävä sinut klaanin luo. Sinun on elettävä kanssamme ja kunnioitettava tapojamme. Muussa tapauksessa sinun on palattava Kaksijalkalaan, etkä saa koskaan tulla klaaniin takaisin. Et voi elää tassu kummassakin maailmassa."
- Erin Hunter

Tervetuloa uuteen soturikissatarinaroolipeliin, Tuisketuuleen. Täällä luot oman hahmosi joko Loiskeklaaniin, Viimaklaaniin, Hämyklaaniin tai Huurreklaaniin. Pääset roolimaan ja tarinoimaan muiden pelaajien kanssa sekä pitämään hauskaa! Jos kiinnostuksesi heräsi edes pikkuisen, niin tule vierailemaan sivulla ja jos ei liittyminen kiinnosta, niin ainakin jättämään tassunjäljen vieraskirjaan!

Ylläpitäjät: MaiP & Minttu

(En ole sivun ylläpitäjä mutta sain luvan mainostaa)

Nimi: Andro & Sono
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wixsite.com/hoitola

21.10.2016 17:22
Tervetuloa vierailemaan aktiiviseen Pokemonhoitola Cobaltiin!

Nimi: Nasunen
Kotisivut: http://skpisara.suntuubi.com/

20.10.2016 21:31
​Hei, kulkija

oletko kyllästynyt tylsiin sk-tarinaropeihin, joita on yhtä paljon kuin Auringon ja Valon pentuja? Seuraa meitä AuringonValon heimoon kauas Karibian lämpöön. Siellä me saalistajat ja taistelijat paljastamme sinulle salaisuutemme. Varothan askeliasi, et ehkä ole tottunut varomaan boakäärmeitä! Emme anna sinun kuitenkaan eksyä pimeyteen. Tule kanssamme saalistamaan palmujen varjoon, taistelemaan kojootteja vastaan, uimaan kilpaa Säteiden lammessa, kuuntelemaan tarinoita historiastamme ja ennen kaikkea pitämään hauskaa!​

​Kirkastakoon valo askeliasi,

- Nipsukka ja Nasunen

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

06.10.2016 07:29
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Sivusto täynnä fantasiatarinoita, novelleja ja runoja. Tervetuloa lueskelemaan ja seuraamaan kirjoittajan tarinointiprojekteja.

Nimi: IDarkench
Kotisivut: http://www.wolfnight.suntuubi.com/

25.09.2016 18:11
Tuleeko niitä soturikissa roolipelejä joka puolelta? Kissoja tuolla ja täällä? No ei hätää, sillä tämä roolipeli on juuri vastakkainen asia kissa roolipelejen kanssa.

Tervetuloa tutustumaan roolipeliin, Suden Yö. Suden yössä roolipelataan susilla, jotka asuvat tuntemattomalla saarella, kaukana muusta maailmasta. Sudet nimesivät saaren Jääsaareksi ja sen on ottanut haltuunsa suuri lauma, joka nimettiin Jääsaaren Imperiumiksi. Lauma uskoo niin sanottuihin 'esi-isiin' ja heidän johtajanaan toimii pahamainen Amarog, joka yrittää tuhota saaren alkuperäisen uskonnon, uskon Suojelioihin.

Mitä tapahtuu, kun Suojelioihin uskovat yhdistäytyvät ja perustavat oman laumansa, aloittaen kapinan, päämääränä vapauttaa sudet Imperiumin riveistä ja palauttaa demokratian saaren keskuuteen? Sinä päätät haluatko olla vapaa vai elää Imperiumin tahdon alaisena.

~IDarkench & Tigris

Nimi: Cara
Kotisivut: http://illusione.suntuubi.com/

05.08.2016 13:15
Illusione on koti koirille, joille sitä ei ole aikaisemmin suotu tai niille, jotka tarvitsevat uuden. Täällä koirille pyritään antamaan mahdollisimman hyvä, aktiivinen, terveellinen ja rakastava loppuelämä. Tervetuloa vierailemaan virtuaaliseen koirakotiimme ja kenties tarjoamaan auttavaa kättä hoitajana?

Nimi: Hana
Kotisivut: http://www.kuuralehti.suntuubi.com/

20.07.2016 19:20
Kuuralehti on vuonna 2016 heinäkuussa alkunsa saanut, aloittelijaystävällinen soturikissat tarinaroolipeli jota pelataan ropen omilla klaaneilla; Minttuklaanilla, Aurinkoklaanilla, Tuliklaanilla ja Järviklaanilla. Tervetuloa mukaan! :)

Nimi: Usva
Kotisivut: http://1celestial.suntuubi.com/

19.07.2016 17:53
Kaipaatko sivuillesi ulkoasua?
Celestial on vuoden 2016 alussa alkunsa saanut kopiointisivu. Tule toki katsomaan, jos löytäisit jotain sivuillesi!

Nimi: Shadow Murderer
Kotisivut: http://marras.suntuubi.com/

17.07.2016 15:58
Marras on personal- sivusto, jonne on tungettu tarinoita sekä ulkoasuja. Et luultavasti tarvitse enempää tekstiä ymmärtääksesi, että Marras on täysi katastrofi. Kuitenkin, jos viitsisit olla kerrankin niin kiltti, että kävisit edes vilkaisemassa. Saat vaikka keksin! Ihan oikeasti!

- Shadow Murderer

©2017 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com