Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Willow

Nimi: Willow
Ikä: 48 kuuta (3,5 vuotta)
Rotu: Bordercollie
Emo: Something Like Against All Odds
Isä: Noblefamily's River of Dreams
Sisarukset: Tuntematon
Kumppani: Ryan
Jälkeläiset: Ivery ♀, Buuku ♂, Vetra
Lauma: Fighters
Asema: Daskala
Sukupuoli: Narttu
Pelaaja: Rölli

Luonne: LUONNE EI OLE ENÄÄ TÄYSIN AJAN TASALLA, JA SITÄ TULLAAN MUOKKAAMAAN! || Willow on räjähtävällä elämänilollaan ja loputtomalla energiallaan hurmaava persoona, tosin jotkut eivät saata kestää Willowin energiamäärää. Narttu on ikuinen optimisti, hän näkee asioissa suurimmalta osaa hyvät puolet, mutta tarpeen tullen osaa varoittaa muita jos näkee piileviä vaaroja. Hän on tunnollinen hänelle annettuja tehtäviä kohtaan, ja harvoin sanoo vastaan asioihin. Willow ei suhtaudu alussa kehenkään epäluuloisesti, ja aina juttuseuraa saadessaan nartusta puhkeaa sellainen juttuniekka että vastapuolen kuuntelijalla menee puolet jutuista ohi. Nartulla on tapana arvostaa vanhempia koiria, ja hän pitää etenkin kuuntelevaisista koirista. Vaikka hän itse höyryää menemään, osaa hän myös pysähtyä, miettiä ja kuunnella mitä toisella on sanottavana. Ideat ei tältä koiralta lopu kesken. Willow on joka sään koira, ja patoutuneen energian hän purkaa mielellään haastavissa maastoissa, jos rajojen kiertelyn ohella sellaisia sattuu. Ystävänä Willow on ymmärtävä, lohduttava ja humoristinen, jos ystävää joku masentaa, Willow keksii keinon piristää häntä. Hän ottaa toiset parhaansa mukaan huomioon, eikä ole olemassa päivää jolloin Willow ei tervehtisi sinua! Willow toivoo sisimmässään, että saisi yhtä paljon huomiota kuin mitä on valmis antamaan, ja siksi hakee rinnalleen elämänkumppania. Hän ei kuitenkaan tee sitä pakolla tai kovinkaan intohimoisesti, vaan antaa ajan näyttää nartulle sopivimman tien elämän haaroissa. Vaikka Willow onkin pirteä kuin sähikäinen, on hänelläkin huonoja päiviä. Yleensä mikään fyysinen tekijä ei saa narttua murheelliseksi tai vihaiseksi, ellei joku erittäin läheinen koira menehdy tai katoa Willlwin elämästä. Erityisen äkäinen narttu on silloin, kun hän ei ole saanut syödäkseen kahteen päivään, sillä energiaa hänellä palaa jatkuvasti. Myös huonosti nukutut yöt vaikuttavat mielentilaan. Keväisin narttu on allergian takia öisin tukkoinen, eikä saa nukuttua hyvin, joten hän saattaa olla äkäinen pisimmillään viisi päivää. Masentunut narttu saattaa olla sairastuessaan, kun ei voi viettää muiden kanssa aikaa tai ei juuri voi kuluttaa energiaa. Narttu saattaa olla joillekin hänen kohdallaan epämiellyttäville persoonille pomotteleva. Willow ei henkilökohtaisesti siedä itsekkäitä koiria missään määrin, ja usein osoittaa tällaisille persoonille mieltään. Willow ei ole sukupuolirasisti, eikä väheksy sekarotuisia tai koirasusia (Itse hän ei kuitenkaan pystyisi kuvitella olevansa esim. biseksuaali). Tällaisissa tilanteissa hänen mottonsa onkin 'Koiriahan tässä kaikki ollaan!' ja mielellään ottaa ystäväkseen kirjavaa porukkaa. Olisihan elämä tylsää jos ei kuulisi uusimpia juoruja mitään kautta!

Ulkonäkö: Kuvasta näkee aika hyvin, tähän vielä lyhyehkösti. Willow on väriltään red merle. Pohjaväriltään hän on valkoinen, selkää, lautasia ja hännän tyveä peittää vaaleanharmaa sävy, jossa on ruskeita laikkuja. Oikea puoli kasvoista on harmaaruskeankirjava, samoin oikeanpuoleinen korva. Niskassa on kaksi ruskeanharmaata läikkää. Willowilla on suuret pystyt korvat, ja keltaiset, elämäniloa pursuavat silmät. Kuono on pinkki, ja siinä on kolme mustaa täplää. Kuono ja pää ovat sopusuhtaiset, otsa on hieman korkea. Turkki on rodulle ominaista lyhyempää, pehmeää ja tuulta eristävää. Häntä on tuuhea ja lähes kokonaan valkoinen. Willow on ruumiinrakenteeltaan siro, ei kuitenkaan laiha. Säkää nartulla on 61 cm, eikä hän siitä enempää kasva. Takajaloissa ja lavoissa on kohtuulliset lihakset, ne eivät kuitenkaan pullistele turkin läpi. Polkuanturat ovat mustat.

Muuta: Willow on allerginen pajun siitepölylle ja raa'alle jäniksenlihalle, ja hän on melko herkkä sairastumaan erinäisiin tauteihin.

Kuva1 || Kuva2 || Kuva3 || Kuva4
Huom! Hahmo on ilman kuvissa näkyviä huiveja!

Menneisyys: Willowin isä on rotunsa muotovalio, ja hänen emänsä on yhdeksi parhaaksi palkittu agilitykoira. Willowille on siis periytynyt emänsä äärimmäinen ketteryys ja nopeus, sekä isänsä rodunomaisuus. Willow kasvatettiin ja koulutettiinkin näyttelykoiraksi ja harrasteagilityyn, mutta Willow kaipasi elämäänsä muutakin. Kaksivuotiaana hän karkasi autosta ulos päästyään, pitkän harkinnan jälkeen, ja repi kaulapantansa. Ei vihasta, vaan surusta, hän ei halunnut kantaa rakkaan ihmisensä muistoa mukanaan. Se olisi tehnyt liian kipeää. Jokseenkin pitkän aikaa harhailtuaan Willow päätyi laumojen luokse, ja päätyi jo kadonneeseen laumaan Nefroon kaksi ja puolivuotiaana.
Pelattu menneisyys alkaa tästä.
Nefrossa eleltyään daskalan asemassa, tapasi narttu sitten kaksi koiraa, Yönsielun ja Ryanin, siinä aivan lauman rajalla. Wilo liittyi heidän seuraansa, ja koska Yönsielulla ja Ryanilla tuntui juttu luistavan ja kaksikko aikoi lähteä metsälle, päätti collie lähteä heidän mukaansa. Meinasihan pienempi Willow saada koirasudelta nokkiinsa kun vähän meni ärsyttämään, mutta ilman haavereita selvittiin ja kolmikko sai kaadettua peuran.
Sen jälkeen kävi ilmi, että Ryan oli erakko ja että hän jatkaisi matkaansa. Yönsielu kuului Castigatoriin, joten ärsyttäväksi osoittaunut koirasusi jäi laumaansa. Willowta ei laumaelämä enää yllättäen kiinnostanutkaan, ja hetken mielijohteesta hän pyysi päästä uroksen mukaan. Se sopi Ryanille, joten kaksikko suuntasi sitten itään.
Pian Willow ja Ryan kohtasivat toisen koirakaksikon, koirasuden Norokin ja Wilon itsensä kokoisen Czyan. Kävi ilmi, että Norok oli suuntaamassa idän puoleiseen laumaan, Fightersiin, jonne hän kuuluikin, ja Czya oli päättänyt lähteä matkaan. Garafiankoira kertoi tulevansa Nefrosta, mikä syvensi heti narttujen välejä. Willow ja Ryan päättivät liittyä uusien tuttavuuksien seuraan kohti Fightersia, sillä jokainen vaikutti tulevan toimeen toistensa kanssa, ja juttu luisti jo melkein heti.
Hurjapää-Norok olikin sitten keksinyt, että he voisivat kulkea kallioiden kautta Fightersin alueelle, sillä siellä ei ollut karhuja. Hän olikin sitten valinnut mahdollisimman haastavan reitin, ja matkan puolivälissä Wilon ote kapeaan polkuun lipesi ja hän pudota mätkähti pitkän matkaa alaspäin jääden kallionulkonemalle. Norokin rynnättyä pelastamaan collieta, selvisi hän onneksi hengissä ja vähillä naarmuilla onnettomuudesta. Lisäksi, nartun huomattua, kuinka huolestunut Ryan oli pelastusoperaation aikana Wilosta, syventyi kaksikon välit ja collie sai huomata pitävänsä ketjukaulasta enemmän kuin pelkästä ystävästä. Konkkaronkka pääsi tapahtuneen jälkeen turvallisesti Fightersiin, jossa he sitten tapasivat Tatyanan, suuren koiran, joka aikoi nimittää itsensä alfaksi ja nostaa lauma tuhkasta taas elävien kirjoihin. Wilo hankki itselleen daskalan aseman, ja on pysynyt siinä tähänkin asti.
Willowin ja Ryanin suhteen syventyessä edelleen, sai Tatyana tehtyä Castigatorin puolella itsensä alfaksi nostaneen Yönsielun kanssa sopimuksen, joka takasi kummankin lauman alueiden suurenemisen. Wilo ja Ryan saivat nyt tehtäväkseen mennä tutkimaan uutta aluetta, mutta pirkälle he eivät pötkineet kun kaksikko kohtasi vanhan kääkän, Jatan. Willow ei hyötynyt hirvikoirasta lainkaan, ekä vastaanhangoittelevaa narttua olisi muutenkaan kiinnostanut liittyä Fightersiin, mutta Tatyanan kurituksen johdosta Jatta lupasi opettaa Ryanille theran taitoja. Samoihin aikoihin myös Aluski, kaunissävyinen narttu liittyi laumaan.
Ryanin koulutuksen alkuvaiheilla Ryan, Willow ja Aluski lähtivät sitten metsästämään. Ohimennen, Aluskin asiaa tiedustellessa, ketjukaula sitten mainitsi, että hän joskus haluaisi jälkeläisiä. Willow kiinnostui asiasta, ja hän alkoikin kysellä kumppaniltaan, oliko asia näin – narttu ei nimittäin pistäisi pahitteeksi jos kaksikko pentuja saisi. Hmm, Ryan sitten totesi, että jos asia olisi näin, kaksikko voisi jatkaa siitä myöhemmin~
Metsästysreissu tuotti tulosta, ja kolmikko sai tuotua hirven lauman syötäväksi. Hieman myöhemmin, Ryanin jo kehityttyä theran roolissa, sai kaksikko Tatyanalta tehtäväkseen lähteä merkkaamaan uuden alueen rajat kuntoon. Niin tehtiin, ja Willow ja Ryan suuntasivat etelämmäs, kohti jokijärveä, jonne uusi alue ulottuisi. Kaksikolla oli nyt viimein kaksinkeskeistä aikaa, ja töiden lomassa pariskunnalla oli hetki toisilleen jolloin he tekivät loppuun sen mikä oli aiemmin jäänyt kesken..~
Wilo tuli suunnitellusti tiineeksi, ja kun sitten kävi ilmi, että nartun paras ystävä, Czya, odotti myös pentuja kumppanilleen Norokille, se tiivisti heidän välejään ja valoi kestävämpää ystävyyttä. Willown ja Ryanin kolme pentua syntyivät kevään otettua vallan talvelta ja Jatan lähdettyä laumasta. Kaksi narttua ja yksi uros, jotka saivat nimet Ivery, Buuku ja Vetra, synnyinjärjestyksessään. Se oli tietysti Wilon ensimmäinen pentue, mutta hän ei voisi olla onnellisempi siitä, että sai jakaa sen rakkaan Ryaninsa kanssa. Pariskunta asuttautui Norokin löytämän, kauniin puun juurakkojen alle kaivettuun luolaan, jonka tekemisessäkin oli koirasusi auttanut. Tosin vain Willow ja pennut mahtuivat pesän suojiin, mutta hän ja ketjukaula taitavat kummatkin olla yhtä kiitollisia koirasusiurokselle.
Wilosta tuli emona huomattavasti rauhallisempi verrattuna aikaan ennen äitiyttä. Hänen pentujen ollessa kaksi kuukautta, syntyivät myös Czyan ja Norokin pennut; Kujo, Lyac ja Isla. Kaksi urosta ja yksi narttu, kaikki kolme terveinä ja hyvinvoivina, samana päivänä kun Willow ja Ryan olivat opettamassa jälkeläisiään lihan makuun. Collie pääsi näkemään ystävänsä vastasyntyneet möngertäjät melkein heti, kun Norok tuli pyytelemään kantoapua pesueelleen. Wilo oli ystävästään äärettömän ylpeä, sillä hän tiesi kuinka Czyaa oli synnytys jännittänyt, mutta porkkana oli selvinnyt siitä hyvin ja oli hyvässä kunnossa. Czya ja pennut pääsivät sitten asumaan Norokin löytämään ja viimeistelemään upeaan kivenkolopesään. Ehkä porkkana oli tehnyt sittenkin hyvän valinnan kumppaninsa suhteen.

Suhteet:

Ivery, Buuku ja Vetra || ”Nopeasti kasvava kolmikko, jonka perään katsomiseen tarvitsisi olla myös silmät selässä. Erittäin rakkaita jokainen, joiden tahdon nähdä kasvavan aikuiseksi ja löytävän oman uran elämässään. Tosin, muistakaa pysyä aina minun pennunpalleroisina. <3”

Ryan || ”Ryan, rakas papparaiseni, joka on täydentänyt elämässäni sen aukon mikä oli tyhjä. Kyllä, edelleen voisin suoltaa hänestä tekstiä koko päivän, mutta koetan nyt vähän lyhentää. Sinun rauhallinen ja vanhoillinen luonteesi tasapainottaa omaa vilkkauttani, ja saa minut ajattelemaan että missäköhän olisin ilman sinua. Rakkaan pentukolmikkoni isä, jonka vanhoillinen tapa kasvattaa valaa pennuille hyvää pohjaa elämälle. Äärimmäisen hyvä isä, esikuva, kumppani ja mieheke. Love you.”

Czya || ”Erittäin tärkeäksi muodostunut ystävä, jonka kanssa voi puhua kaikista ja kaikesta. Norok oli hänelle juuri se oikea, kun tarkemmin ajattelen, parempaa kumppania hän ei olisi voinut saada. Omien pentujeni niin sanottu täti, tärkeä koira heillekin. Ja ah, hänen omansa ovat mahdottoman ihania, olen iloinen heidän puolestaan. Parempaa ystävää en voisi toivoa.”

Norok || ”Aina välillä tulee mietittyä että mikä on tuon koirasuden paikka tässä maailmassa. Tietyllä tapaa näen hänessä itseni, iän ja tiettyjen luonteenpiirteiden puolesta, mutta hänessä on sellaista hurjapäisyyttä että oravakin jäisi kakkoseksi. Hirveästi minulla ei ole hänestä sanottavaa muuta kuin että välillä tosi hyvä ja välillä tosi rasittava uros. Jatka samaan malliin. Niin ja kiitti että pelastit minut siellä kalliolla.”

Tatyana || ”Mielestäni hyvin epäilyttävä, jopa pelottava koira kokonsa ja ihme tyyneytensä vuoksi. Mistä se tuli tälle alueelle? Miksi se on sellainen kuin on? Minusta tuntuu koko ajan, että hän on kokenut jotain kamalan vakavaa, mikä muutti tuon pitkäkoiven luonnetta suuresti. Joka tapauksessa pitkäkoipi ansaitsee minun kunnioitukseni pelkän olemuksen vuoksi, sillä itse en lähtisi ryppyilemään sille. Sopii hyvin alfan asemaan ja minulle ainakin luo turvaa se että tietää että laumassa on tuollainen kylmänviileä mysteerimikko. Vaikka onhan minulla Ryan.”

©2019 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com