Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Yönsielu

Nimi: Yönsielu
Ikä: 54 kuuta (4 vuotta)
Rotu: Koirasusi
Emo: Tuntematon
Isä: Tuntematon
Sisarukset: Tuntematon
Kumppani: -
Jälkeläiset: -
Lauma: Castigator
Asema: Alfa
Sukupuoli: Narttu
Pelaaja: Jansku

Luonne: Monien erilaisten menetysten, surujen ja vastoinkäymisten kautta on tästä koirasudesta muovautunut ovela, jääräpäinen ja räväkkä neito. Selviytyjä luonne, ei pelkää taistella tai tappaa, vaikka eihän se tapa jokaista vastaantulevaa, vain ne, jotka ovat itse saaneet nartun kimppuunsa. Vaikka Yönsielu onkin suhteellisen puhelias ei siihen todellakaan ole helppo tutustua. Se inhoaa naiiveja pikku piskejä, jotka uskovat kaiken järjestyvän parhain päin ja jotka ovat mukamas ai että niin viattomia ja hyväntahtoisia. Paskapuhetta kaikki, jokaisen sisällä asuu pieni paholainen, eikä sen tekoja voi estää. Ajan kuluessa ja muokatessa narttua on se pienikin hyvyyden hiven kadonnut tietämättömiin ja jäljelle on vain jäänyt juonitteleva sekä salaperäinen tumma tappaja, joka ei paljoa muiden elämästä välitä. Se kokeilee mieluusti uusia keinoja pitkittää vastustajan kuolemaa, tehdä siitä paljon kivuliaampaa. Joissakin tapauksissa se jopa nauttii toisen kärsimyksen ja kivun näkemisestä. Yönsielu on kasvattanut hiukan kärsivällisyyttään eikä ihan heti pienen ärsytyksen seurauksena hyökkää päälle ja jos hyökkää niin korkeintaan vain hiukan puree, ei se ärsyttäjää tapa, ei ainakaan ihan heti. Kaikki menneisyyden haavat ovat löytäneet tiensä Yönsielun pään sisälle ja tekevät siitä pikkuhiljaa aina vain hullumpaa ja mielipuolisempaa. Järki sillä pelaa loistavasti, eikä se näe pientä sekopäisyyttään muuna kuin hyvänä asiana. Se mieluusti viettelee niin uroksia kuin narttujakin, leikittelee niillä ja hakee niistä jonkinmoista viihdykettä, jättäen kuitenkin aina jokaisen oman onnensa nojaan heti, jos homma meinaa liian intensiiviseksi tai tunteilevaksi mennä. Tunteet nuo sekavat ajatukset jotka ovat ajaneet nartun siihen tilaan missä se nytkin on. Rakkaus, puhdas hyvyys ja kaikki ystävällisyydestä muuhun hyvään liittyvä ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen. Viha, raivo, julmuus ja salaperäinen viettelevyys ovat ottaneet paikkansa tämän jääsilmän mustuneessa sielussa ja kovettaneet sydämen. Jääsilmä ei hakemalla hae itselleen mitään kumppania tai elämänsä rakkautta, ei se usko sellaisiin asioihin kuin rakkaus. Tietty jos joku saa sen mielenkiinnon heräämään, kyllä se oikein mieluusti ottaa enemmänkin selvää kyseisestä otuksesta. Mitään intohimoista rakkaussuhdetta keneenkään se ei halua, mutta eipä se vastaankaan panisi, jos se joskus tapaisi toisen kaltaisensa koiran jonka kanssa juttu ei loppuisi. Eli niin sanottu ystävä oli sellainen asia, mikä nartun rinnalle kelpaisi. Kuka tietää, ehkä sellainen ”ystävä” joskus löytyy ehkä ei.

Ulkonäkö: Tämä kylmäsydäminen viettelijättäremme on väriltään täysin yönmusta. Sen turkki on paksua, alta pehmeämpää ja päältä karkeaa. Hännän, kaulan, niskan sekä hartioiden ja poskien alueella karva on laadultaan hiukan pidempää, kuin esimerkiksi päälaella tai jaloissa. Jalat Yönsielulla ovatkin pitkät ja suurista tassuista löytyy pitkät ja terävät kynnet sekä vahvat anturat jotka ovat aikojen kuluessa kovettuneet kaikenlaista kivikkoa kestäviksi. Ruumis on enemmän solakka kuin tankki, mutta lihaksia löytyy ja paljon, joten ainakaan voimaa ei siitä puutu. Pitkien jalkojen ja kevyemmän ruumiinrakenteen suomana on narttu ketterä ja nopea. Suden geeneistä perittyä kestävyyttä pitkän matkojen kevyeeseen jolkotteluun myös löytyy. Sillä on myös hiukan parempi kuulo ja hajuaisti, kuin normaaleilla koirilla. Säkäkorkeutta tältä neidolta löytyy hiukan reilut 86cm, joten mikään pikkukoira se ei todellakaan ole. Kirsu on väritykseltään musta, korvat ovat suurehkot ja pystyt. Solakan ruumiin jatkeena toimiva pitkä häntä on paksu ja todellinen sudenhäntä. Silmät, nuo kauniit sielunpeilit, omaavat jäänsinisen värin ja ovatkin viettelystä puhuttaessa yksi suurimmista houkuttumista.

Muuta:
Ääninäyte || Tunnari || Kuva
-Ennen Castigatoriin liittymistä Yönsielu tunnettiin nimellä Crystal

Suhteet:

Rein ja Nokke || "Mielenkiintoinen sisaruskaksikko, joista aion kouluttaa kuuliaisia ja uskollisia. Sisko on selkeästi aivot ja veli lihas. Näistä tulee vielä mainioita laumalaisia."

Tatyana (nimi ei tiedossa) || Hmm.. Mielenkiintoinen, erittäin mielenkiintoinen. Pitää tavata paremmissa merkeissä vielä joskus ja hiukan jutella asioista. Jotain samankaltaisuuksia siinä oli, ehkä kylmäpäisyys.

Aprins (nimi ei tiedossa) || Kovaa esittänyt kääpiö, joka ei kauaa kuitenkaan kestänyt. Karkuunhan se vain juoksi, hmh, eikö kukaan koira kestä pientä leikkiä ja huvittelua? Nössöjä kaikki ovat nykyään, ottavat kaiken tosissaan ja juoksevat karkuun kaikkea pelottavaa ja uhkaavaa.

Willow || Oih pikkuinen koetteli rajojaan ja oli lähellä etten päässyt maistelemaan sen verta. Jos vielä sen tapaan ja jos se oikein päähän ottaa revin sen pikku pään irti. Oli pikkuisen onni, että olimme juuri silloin metsästämässä.

Ryan || Ihan okei, mukavaa ajanvietettä. Kohtasin tämän kanssa uroskolmikon, joka on nyt jo varmaan haaskansyöjien mahassa. Hih, saipahan testata samalla miten uroksille pystyisi tuottaa samanlaista kipua, kuin ne tuottavat nartuille. Näyttelytaitojakin sai hiottua siinä erakon seurassa. Noh, aika läheisiin tunnelmiin sitä päästiin kyllä tappotehtävän jälkeen, mutta ei minä ainakaan mitään tunteita toista kohtaan omannut. Ryanhan oli vain ajanvietettä, lelu jota käytin hyväkseni ja hylkäsin sitten, kun se ei enää kiinnostanut.

Milot || Selkeästi omaa edes jonkinmoisia tunteita Briitä kohtaan, mikä ei ole hyvä. Asialle pitää tehdä jotain ja saada uros jotenkin irrottamaan Briistä.

Brii || Änkyttävä pikku rakki, erittäin alistuva ja heikkoutta huokuva narttu, joka ei ole hyväksi laumalle. Sille pitäisi tehdä jotain

Icarus || Laumalainen, omanarvonsa tunteva eikä ihan niin helposti alistuva. Mutta kyllä minä senkin vielä saan kunnolla puolelleni.

Strak || Hyvä laumalainen, eipä siitä sen kummempaa mielipidettä ole

©2019 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com