Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Cinci :: Roolipeli

 


ROOLIPELAAMINEN
Kirjoitusmuoto on imperfekti. Roolithan yksikön ensimmäisessä tai kolmannessa persoonassa. 

"Puhe näin"
- Tai puhe näin

#Ajatukset näin#
tai ihan vain näin

Tekeminen ilman merkkejä
 

.


VUODENAIKA
Syksy; Sää alkaa olla kosteampaa ja viileämpää kuin kesällä. Ruska on puhkeamassa ja odotettavissa on perinteisiä syyssateita ja myrskyjä. Nyt säätila on hieman pilvinen ja tuulinen. (21.9.)

UUTISIA:: LUE IKÄÄNTYMISESTÄ TÄÄLTÄ!
Syyskuun ikääntyminen jätetään välistä.

Vilkaise mahd. uutta chattia täältä!
 

 

Cinci  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Rawca

25.10.2017 16:54
Czya - Fighters

"Kiitos kulta", Czya vastasi lempeästi, kun Norok lupautui kiittämään nartun puolesta Ryania ja Wiloa. Vanhemmat ja yksi pentu jatkoivat matkaa pesälle.
"Nuori mies, menet sitten heti luolaan", Czya komensi Lyacia, kun pesä alkoi olla lähellä. Lyac mulkaisi taakseen, mutta kun pesäkolo tuli näkyviin, tummanruskea pentu käveli suoraan sisälle. Czya katsahti vielä Norokin suuntaan ja heilutti häntäänsä pirteästi. Heihei, voisi uros mennä, Czya pärjäisi kyllä. Sitten porkkana meni karkulaisen seuraksi kotikoloon.

Nimi: Jansku

21.10.2017 13:12
Norok - Fighters

Porkkana ohjeisti pentua, joka meinasi mennä väärään suuntaan ja uhmakkaasti häntäänsä kohottaen Lyac kääntyi emonsa neuvomaan suuntaan. Porkkana tahtoi jäädä luolalle vahtimaan pentua.
"Se käy minulle oikein hyvin, saat sinä levätä hetken." Hetken, eli niin kauan, kunnes se palaisi kahden muun pennun kanssa Ryanin ja Wilon luota.
"Minä kiitän kyllä, lepää sinä nyt vain." lempeästi se yritti tökätä narttua poskelle ja kunhan kolmikko olisi päässyt pesälle asti lähtisi koirasusi kohti Ryanin ja Wilon pesää. Samalla uros yritti etsiä katseellaan sekä huutaen Willowia, jotta voisi kertoa toiselle, että etsintä oli loppunut ja pentu löytynyt.

Nimi: Rawca

11.10.2017 15:55
Juri - Castigator

"Okei", Juri kommentoi, kun Nokke kertoi että kipeää jalkaa katsottaisiin myöhemmin. Nokella oli jotain näytettävää, johon ei liittynyt Rein. Juri alkoi taas heiluttaa häntäänsä siitä syystä ja kun kun Nokke pyysi sitä seuraamaan, dalmantia meni innoissaan perässä. Pian Nokke huuteli jotakuta, jonka nimeä Juri ei tunnistanut. Esiin tuli pieni hassunnäköinen penikka. Juria nuorempi varmaan, ei Juri tiennyt. Häntä innoissaan heiluen Juri vilkuili uteliaasti Lupaa, ja Nokkea. Selvästikään Jurilla ei ollut hajuakaan mistä oli kysymys.
"Pentuko?" Juri kysyi ihmeissään, mutta ei ollenkaan vakavissaan. Dalmantia kumartui alas pennun tasolle ja tarkasteli Lupaa kellertävillä, apposen ammollaan olevilla silmillään.
"E-en mä tiennyt että sulla o-on pentuja, milloin n-ne tuli?" Juri vilkaisi välillä Nokkea, ja sitten pentua.
"S-sä näytät oudolta, e-et yhtään Nokelta, t-tai multa", Juri jatkoi. Vaikka Juri puhui, että pennun kuului näyttää vanhemmiltaan, ei Juri kumminkaan täysin ymmärtänyt vanhemmuusasiaa. Miten se oli pennun saanut?

Nimi: Rölli

30.09.2017 17:07
Nokke - Castigator

Nokke lipaisi Jurin korvaa samalla, kun toinen kertoi että takajalkaan sattui.
"Katsotaan sitä myöhemmin, jooko?" narttu huolehti. Sitten hän käänsi huomionsa hänelle tuntemattomaan narttuun, joka kertoi nimekseen Briinah.
"Nätti nimi", malamuutti kommentoi ystävälliseen sävyyn. "Ja selvä, meillä ei mene kauaa. Jos siis aiot odottaa."
Juri tiedusteli, että eihän Rein ollut se asia jonka Nokke halusi näyttää.
"Ei ole Reiniä", malamuutti vastasi ja kääntyi tulosuuntaan. "Tule niin näet."
Nokke ei liiemmin katsonut, lähtikö Juri seuraamaan, osin koska hänellä oli jo kiire itsekseen oleilevan Lupan luokse.
"Lupa, missä olet?" Nokke huuteli jo hyvissä ajoin. Lupa nosti päänsä salamana ylös ruohikosta ja tähysti emon tutun äänen suuntaan.
"Täällä äiti!" pentu vastasi muttei rohjennut vielä nousta seisomaan. Lupan äänen kuultuaan Nokke huokaisi aavistuksen ääneen, ja jos Juri olisi seurannut häntä, vilkaisisi narttu nyt uroksen suuntaan nähdäkseen toisen reagoinnin kimeään pentuääneen.
Emon nähtyään Lupa uskaltautui jaloilleen, ja häntä heiluen hän tervehti saapuvaa koiraa. Nokke nuolaisi tyttärensä päälakea vastatervehdykseksi, varmistuakseen että hän oli kunnossa. Sitten hän kääntyi Jurin puoleen ja astui Luparan edestä niin, että dalmatia näki pennun selvästi. Lupa luimisti hieman korviaan ja yritti piiloutua emonsa taakse, mutta Nokke lukitsi pennun etujalkojensa väliin.
"Äiti, kuka tuo on?" Lupara kysyi. Nokke piti katseensa kuitenkin Jurissa, ja hänen silmiinsä syttyi hienoista surua.
"Juri, tämä Lupara", malamuutti sanoi. "Hän on sinun ja minun pentu. Sinun ja minun." Sitten hän käänsi katseensa pentuunsa. "Lupa, tässä on Juri, sinun isäsi."
Lupa katseli laikukasta koiraa hetken ymmällään.
"Mutta eihän hän ole malamuutti, eihän?"
"Ei, hän on dalmatialainen."
Lupa hiljeni. Hän halusi kuulla isänsä äänen, ymmärtää siitä jotain. Hänen isänsä ei ollut malamuutti? Kuka Rein sitten oli?

Nimi: Rawca

21.09.2017 15:41
Juri - Castigator

Pilkullisen dalmantian virne hyytyi tyystin kun Nokke sanoi Reinin nimen. Juri seuraili kuinka Nokke nuoli sen haavoja, joita vähän kirpaisi siellä täällä. Ne eivät ehkä olleet enää avoinna, mutta kipeät etenkin silloin kun rupi repeytyi auki.
"No.. T-takajalkaan", Juri mumisi siinä välissä, kun Nokke kysyi, sattuiko minnekään. Briinah ei halunnut tulla mukaan, ja yllättävää kyllä, Jurikaan ei ollut ainakaan heti innostunut yllätyksestä.
"Mitä näytettävää? O-onko siellä R-R-Rein?" Dalmantia kysyi varovasti. Se ei tulisi, jos Rein oli siellä!

Nimi: Rawca

21.09.2017 15:32
Czya - Fighters

"Olet oikeassa, ei rangaistuksesta voi luistaa", narttu vastasi ja katsoi tummaa pentua joka kääntyi väärään suuntaan.
"Lyac! Tuonne, koti on tuossa suunnassa", Czya puhui vähän kovempaa, jotta pentu kuulisi. Lyac vilkaisi taakseen ja kohotti uhmakkaasti häntäänsä, mutta korjasi askelluksensa Czyan nyökkäämään suuntaan.
"Jos sopii, minä jään pesälle Lyacin kanssa. Tälle päivälle on tapahtunut ihan tarpeeksi minun mittakaavallani", narttu pyysi. Czyaa väsytti aivan hirveästi. Ehkä enemmänkin pelko ja kamalat ajatukset olivat imeneet nartusta mehut, ei niinkään metsässä juokseminen. Vaikka toki pennut olivat sitoneet Czyan pesään, eikä narttu olut voinut pitää kuntoaan yllä metsässä juoksentelemalla ja metsästämällä. Hui, saisikohan Czya enää edes jalkarikkoa jänistä kiinni? Viime metsästyksestä oli niin kauan aikaa.
"Kiitäthän Willowia ja Ryania puolestani, ja kerro että Lyac kunnossa ja rangaistu", Czya hymyili.

Nimi: Jansku

18.09.2017 20:53
Norok - Fighters

Czya vaikutti hievan rauhoittuvan ajatuksiensa kanssa, kiittäen oikein. Aiheesta kukkaruukkuun ja porkkanan ehdotukseen, miten sitten toimittaisiin.
"Tehdään niin. Mutta entä Lyac. Pitäähän meidän pitää kiinni arestista, joten jomman kumman meistä pitää varmaan jäädä häntä vahtimaan pesäkololle?" eiköstä juu? Eihän pentu ottaisi koskaan mitään niiden käskyä enää todesta, jos ne eivät tiukasti pitäisi kiinni rangaistuksista.
"Minä voin jäädä vahtimaan Lyacia, jos sinä haet pennut? Tai sitten sinä voit jäädä jo lepäilemään ja vahtimaan poikaa, kun minä kipitän nopeasti hakemaan loput pennuista?" Sille kävi kumpi tahansa vaihtoehdoista. Siltä löytyi kyllä virtaa juosta ystävien pesälle ja noutaa pennut sieltä ja se kyllä voisi jäädä Lyaciakin vahtimaan, jos Czya välttämättä haluaisi lähteä hakemaan pentuja.

Briinah - Castigator

Uros ei tykännyt muista samaa sukupuolta olevista tovereista. Brii katseli epäileväisenä itseään nuorempaa pilkullista koiraa. Eikö se ollut ihan normaalia? Että urokset tykkäsivät nartuista ja toistenpäin? Oli siis ihan normaalia, ettei toinen pitänyt pojista. Vai tarkoittiko toinen sitä ettei se viihtynyt urosten seurassa ylipäätään? Mutta että enää? Mikä oli saanut toisen muuttamaan mieltään niin? Pilkulliselle ei ollut käynyt mitään. Sirorakenteinen ei ehtinyt edes suutaan avata kysyäkseen, mistä toinen oli sitten arpensa saanut, kun malamuutti narttu saapui paikalle. Hiljaisena narttu katsoi miten kaksikko tervehti toisiaan ja pilkullinen esittelikin itsensä, sekä ystävänsä. Juri ja Nokke. Nokke puhui myös jostakin Reinistä. Hrrh, sekö oli tehnyt tuollaista jälkeä Juriin? Yh, pitäisi pysyä mahdollisimman kaukana tästä Rein tyypistä.
"E-en halua pidätellä. M-minä j-jään tänne..." Sehän voisi olla ansa! Väijytys! Joku isompi joukkio voisi odottaa sitä vähän matkan päässä ja hyökätä päälle. Yyyh, ei kiitos, se jäisi mieluummin niille sijoilleen.
"Briinah." se esittäytyi Noken udellessa sen nimeä. Silmät yhä suurina ja epäilevinä se katseli kaksikkoa ottaessaan pari askelta taaksepäin.
"M-minä odotan tässä." se lisäsi vielä istahtaen alas, kuitenkin selkeästi jännittyneenä ja valmiina pinkaisemaan karkuun, jos jokin yhtäkkiä sen kimppuun kävisikin.

Nimi: Rölli

18.09.2017 07:47
Nokke ja Lupara - Castigator

Juri kertoi olevansa kunnossa, vaikka olikin kupsahtanut kumoon. Uroksesta näki, että sen jalkaan sattui, mikä sai nartun hieman alakuloiseksi sisältä päin. Ensimmäinen asia, jonka Nokke kuitenkin teki, oli ystävän tervehtiminen häntä vimmatusti heiluen ja nuolupusujen antaminen ympäri pilkkusirkuksen naamaa. Että oli kiva nähdä taas ja ikävä oli ollut ja niin.
"Mitä Rein on sulle tehnyt... Olet ihan arpinen!" Nokke huolehti nuolaisten paria dalmatian arpea nopeasti.
Kolmannen koiran läsnäolo oli täysin jäänyt malamuutilta huomaamatta, ja vasta, kun Juri kääntyi esittelemään heidät, Nokke huomasi punaruskeaan maastoon hyvin sulautuvan koiran.
"Olen Nokke niinkuin tämä rasavilli jo esitteli, ja me ollaan hyviä kavereita", narttu selvensi jos toinen ei olisi saanut selvää Jurin takeltelevasta puheesta. Hänellä tosin ei ollut aikaa keskustella kenenkään muun kanssa kuin Jurin, ei nyt kun hänellä oli niin paljon puhuttavaa ja Lupakin tuolla odotti. Kohtelias katse siirtyi punaruskeaturkkisesta pilkulliseen urokseen, jolloin kohteliaisuuden tilalle tuli huoli.
"Sattuuko johonkin? Pystytkö kävelemään? Sinun pitäisi käydä pesulla kun turkkisi on yhä verinen. Eihän haavat vuoda enää?"
Nokke kiersi Jurin ympäri tutkien silmäpohjaisesti hänen haavansa. Rintakehässä painoi surku, kun hän näki miten pahoin veli oli kohdellut dalmatiaa. Vaikka eihän tapahtunut ollut ollut sen vika. Melkein heti narttu jatkoi: "Juri, oli minulla sinulle muutakin asiaa kuin haavoista huolehtiminen. Minulla on sinulle näytettävää." Sitten Nokke kääntyi vieraan koiran puoleen kohteliaan pahoitteleva ilme naamallaan. "Soisitko hetken anteeksi? Olisi erittäin tärkeää, että Juri pääsisi näkemään mun asian", hän sanoi. "Tai voithan sinäkin tulla mukaan katsomaan, jos et halua jäädä yksin. Mikä sun nimi muuten olikaan?"
Malamuutti vilkaisi Juriakin kysyvästi, tietäisikö hän? Sitten hän katsahti myös siihen suuntaan, jonne oli Luparan jättänyt. Olikohan pentu vielä kunnossa?

Nimi: Frosty

17.09.2017 21:41
Silenec - Fighters/Dorjevin - Castigator

Uppistakeikkaa, taisipa toisia harmittaa, kun Silenec oli pölähtänyt keskeyttämään niiden kiihkeän kohtauksen sekopään elkeillään, mutta mikäs siinä, säästyipä haluja myöhempääkin käyttöä varten! Sinisilmät seikkailivat villeinä sitä isompien koirien välillä. Toinen oli jykevä ja tuuheaturkkinen, toinen taas solakampi ja mystitytön lailla sinisilmäinen. Sen siromman naamalla näkyvä virne sekoitti rakkikoiran ajatuksia, kun sanoistaan päätellen tuo tuntui olevan harmissaan keskeytyksestä! Hmm, ehkä silläkin viirasi päässä.
Mutta jaahhas, jaahhas, paikallehan saapui neljäs pyörä! Jättiläismäinen ruskea koira kirmasi paikalle ja sai vuorostaan tuntea hiukka harittavan katseen turkissaan. Tuon järkäleen saapumista seurannut sananvaihto siron mustan ja ruskean jätin välillä - se musta ja ruskea karvapallero seurasi hiljaa ja nyökkäsi kertaalleen murahtaen - kirvoitti naurunremakan sekopään suusta. Vai että oli se nyt sekava koira ja rakki! Mikäs siinä, mikäs siinä, ei se Sileneciä haitannut.
Kesti hetken, ennen kuin nauru lakkasi, ja vielä toisenkin hetken, ennen kuin siron mustan kymysys tavoitti hurtan vinksahtaneet aivot. Mielipuolen hymy vääntyi vielä mielipuolisemmaksi ja pää kääntyi hitusen kallelleen. Sitten uusi naurunpuuska ravisteli seropin kehoa.
"Ehkä olen, ehkä en", se virnuili. "Ehken ole, ole ehken. Olehken en, enehken ole", rakki väänteli sanoja niin, ettei niissä lopulta ollut mitään järkeä, kikatellen siinä välissä ja saaden lauseen lopussa uuden röhönaurukohtauksen. Jokin pieni ja hiljainen järjen ääni sen pääkopassa komensi pelkäämään kolmen isomman koiran seurassa, mutta sitä ääntä ei kuunneltu. Olihan Silenecillä nopeat jalat!

Nimi: Rawca

17.09.2017 21:40
Czya – Fighters

”Olet oikeassa”, porkkana myönsi, kun Norok selitti, etteivät pennut oppisi eroa oikean ja väärän välillä, jos niitä ei rankaisisi. Czya kulki yhä urokseen pienesti nojaten, mutta ohimoaan se ei enää puhumisen jälkeen painanut Norokin kaulaan. No, koirasuden oli helppo moiskauttaa sitä kuonolle. Hetken Czya oli jopa hämmentynyt eleestä, ja hymyili sitten rakastavasti, kohottaen myös katseensa Norokin naaman suuntaan. Huh, kun uros olikin korkea, piti ihan kunnolla päätä kääntää, kun Czya oli ihan lähellä.
”Kiitos, kulta”, porkkana vastasi lempeästi.
”Etsitäänkö Wilo ja haetaan Isla ja Kulo kotiin?” Czya ehdotti sitten, päätään kysyvästi kallistaen. Siis, totta kai toiset pennut piti hakea, ja Willow pitäisi päästää etsintävelvollisuudestaan, mutta jäisikö Lyac heti pesälle, vai pääsisikö se vanhempiensa mukaan?

Juri – Castigator

”Mä en e-enää t-tykkää pojista”, heiluhäntäinen Juri selitti vähä-älyinen ilme naamallaan. Se ei ymmärtänyt seuraavaa kysymystä. Miten niin mitä sille oli käynyt? Juri ei tajunnut tytön tarkoittavan haavoja.
”Grähä! Ei k-kai mitään, mitä s-sä tark-”, pentu päästi hullunkurisen röhönaurun mutta ei päässyt sanojensa loppuun ennen kuin se kuuli toisen äänen. Juri olisi kysynyt, mitä Brii tarkoitti.
Nokke! Juri olisi hypähtänyt ympäri, jos olisi voinut. Juri yritti kääntyä nopeasti, kuin ei kipeää koipeaan muistaisikaan mutta koipi antoi totta kai vastalauseen. Dalmantia ulahti kivusta, joka tosin ei ollut edes kovin iso, ja kaatui kesken käännöksensä. Väliäkö sillä, Juri näki tästäkin Noken.
”J-joo!” Juri hihkaisi, ei sillä ollut käynyt mitenkään kaatuessa, kai Nokke oli sitä tarkoittanut? Pilkullinen pää käännähti vieraan karvakasan suuntaan.
”M-mä oon J-Juri ja t-toi on Nokke. M-mä en oo nähny s-sitä pitkään a-aikaan. Se o-on mun ka-kaveri”, Juri selitti, sen hännän läpsyessä maata vasten.

©2019 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com