Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Trei :: Liittyminen

Eli nyt olet kahlannut sivustot ainakin päämääräisesti läpi ja päättänyt että voisit yrittää liittyä? Mainiota! Muistathan kuitenkin että Supravi on realistinen roolipeli, jossa ei esiinny magiaa tai muuta sellaista. Tehdessä hahmoasi, täytä jokainen kohta jollain tavalla, ja odota kärsivällisesti vastausta chatin puolella. Jos haluat, voit laittaa viestiä vieraskirjaan, jonne ylläpito voi helposti vastata erikseen, eikä viestisi katoa muiden chatviestien sekaan. Täytä hakemuksen lauserajat, mutta älä huoli, Supravi on aloittelijaystävällinen peli, joten lauseita ei tarvitse olla paljoa. Voit toki kirjoittaa romaanitiedot jos haluat. Käy vielä katsomassa tarvittavat tiedot etenkin laumojen asemista ja vilkaise viimeisimmät hakemukset tästä alla olevasta vieraskirjasta, ettei haluamasi asema vain ole ehtinyt mennä. Valitettavasti nopein saa aseman, mutta ehkä voit neuvotella itse pelaajan kanssa jos halaut. Noniin, nyt kirjoitusiloa ja kannattaa kirjoittaa lomake jonnekin kirjoitusohjelmalle, kuten Wordiin, sillä suntuubi osaa monia temppuja pitkien tekstien kanssa. Kiellettyjä ovat autohittaus, metapelaus, muchaus ja teleporttaus. Googletathan, jos et tiedä, mitä jotkut noista tarkoittavat.
 

Lomake - Hakemus - Tarvittavat tiedot jotta voit liittyä:

Nimi: Hahmosi koko nimi. Jos sillä on jokin lempinimi, laita se "näiden väliin".
Ikä: Hahmosi ikä ilmoitetaan kuukausissa (kuu) ja vuosissa: ?? kuuta (?? vuotta). Supravissa villikoirat elävät noin 10 - 15 vuotiaiksi.
Rotu: Hahmosi rotu. Jos koira on sekarotuinen, voit halutessasi laittaa tarkempaa tietoa mitä rotuja siinä on.
Emo: Hahmosi emo, jos et keksi nimeä, voit laittaa tuntematon.
Isä: Hahmosi isä, jos et keksi nimeä, voit laittaa tuntematon.
Sisarukset: Koirasi siskot ja veljet, voit laittaa tuntemattomaksi tai viivaksi ( - ) jos sillä ei niitä ole.
Jälkeläiset: Tähän tulevat koirasi pennut. Laita viiva ( - ) jos niitä ei vielä ole.
Lauma: Hahmosi lauma.
Asema: Hahmosi asema laumassa.
Sukupuoli: Narttu tai uros.
Pelaaja: Sinun nettinimesi eli nimi jolla sinut tunnetaan täällä, tällä sivustolla, ja jolla pelaat hahmollasi.

Luonne: Kerro hahmosi luonne vähintään viidellä (5) kunnon lauseella. Voit esimerkiksi kertoa mistä hahmosi pitää tai ei pidä, ja miten se reagoi tiettyihin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Ulkonäkö: Miltä hahmosi näyttää? Kerro viidellä (5) lauseella. Huomioi, että pienet ja trimmattavat rodut eivät yleensä pärjää villinä. Muista myös luonnollisuus.

Muuta: Onko jotain muuta kerrottavaa? Laita tähän hyvin eroteltuna hahmosi kuva, ääninäyte ja tunnari, jos sellaisia on. Tee pitkiin osoitteisiin useita rivinvaihtoja. Pitkä osoite voi rikkoa sivuston koodeja. Tämä ei ole vaarallista, ja on helposti korjattavissa, mutta jos muistat tehdä tämän, niin ylläpito olisi kiitollinen.

Menneisyys: Onko hahmollesi tapahtunut jotain ennen sen tuloa peliin? Tämä kohta ei ole pakollinen, mutta täydennä tätä pelin kuluessa.

Suhteet: Jätä tyhjäksi, mutta täytä ajan kuluessa, kun hahmosi tapaa pelissä hahmoja. Tähän kohtaan kirjoitat lyhyesti mitä mieltä hahmosi on joistain toisesta oikeasta hahmosta. (mielellään ei npc)

Kun on aika muokata hahmosia tietoja, sinun ei tarvitse kirjoittaa koko lomaketta uudelleen. Kirjoita vain hahmosi nimi ja sitten muokattava kohta.

Trei  [ Kirjoita ]

Nimi: Dee

11.04.2017 22:37
Emon nimi on siis Marceia ja miniesittely: punamarmorikuvioinen, jäänsiniset silmät omistava paimenkoiranarttu, jolla on taipumusta suorasanaisuuteen"

Vastaus:

Juups, muokkaan ^^
-R

Nimi: Dee

11.04.2017 19:36
Nimi: Cosmina
Ikä: 38 kuuta (3 vuotta)
Rotu: Australianpaimenkoira
Emo: Marcela
Isä: tuntematon
Sisarukset: -
Jälkeläiset: -
Lauma: Castigator
Asema: Daskala
Sukupuoli: Narttu
Pelaaja: Dee

Luonne: Cosmina on hyvin vaikea pala purtavaksi luonteensa osalta. Voit olla joko ystävä tai vihollinen, siltä väliltä ei onnistu. Aussi näkee maailman välillä hyvinkin mustavalkoisena, eikä osaa tai välttämättä edes halua ajatella asioita kuin siltä yhdeltä, mukavimmalta kannalta. Cosmina on erittäin huono kuuntelemaan muita, eikä osaa myöntää olevansa väärässä, vaikka sen joskus sattuisikin tajuamaan kesken väittelyn. Erittäin tulisena sieluna narttu on hyvin helppo saada kantamaan kaunaa, jopa kaikkein pienimmistäkin asioista. Se on erittäin pitkävihainen ja hautoo usein kostoaan jopa kuukausia tai vuosia, riippuen tilanteen vakavuudesta. Ensitapaamisella Cosmina voi vaikuttaa erittäin ylimieliseltä ja nenäkkäältä, mutta tutustuessa paremmin voi kovan kuoren alta kuoriutua se luotettava ja ymmärtävä ystävä. Kaikilla on hyvät puolensa, jopa tällä koiralla. Niitä ei vain Cosminan tapauksessa näe, ennen kuin jaksaa edes yrittää kunnolla siihen tutustumista. Suurimmalla osalla ei tulisi mieleenkään tutustua aussieen, sillä yleensä se ehtii häätää kaikki luotaan ilkeällä luonteellaan ennen kuin ehtii edes koiraa sanoa. Cosminan huumorintajua voisi sanoa erittäin sarkastiseksi. Narttu keksii lähes joka tilanteeseen jotain erittäin ironista sanottavaa, ja toteaa totta kai ajatuksensa heti ääneen. Heikkoudeksi voisi lukea nimittäin myös sen suorasanaisuuden. Cosmina tekee ja sanoo ennen kuin ajattelee, eikä yleensä osaa ajatella toisten tunteita ennen kuin on jo tullut lipsautettua. Koska koira on myös erittäin huono pyytämään tai antamaan anteeksi, on siihen vaikea luoda kestävää suhdetta. Castigatorilainen on kuitenkin hyvin uskollinen laumalleen, ja noudattaa alfan sanaa puolustaen omiaan jopa henkensä uhalla.

Ulkonäkö: Useimmille jäisi Cosminan ulkonäöstä varmaan melko hyvä kuva. Narttu on melko kaunis, onhan sillä silkkinen, vaalea, punertava turkki ja kauniin jäänsiniset silmät. Castigatorilainen on myös hyvin sopusuhtainen ruumiiltaan ja noudattaa aika lailla australianpaimenkoiran ihanteita. Cosminan korvien sisukset, polkuanturat ja kuono ovat tiilenpunaisia ja kynnet tummanruskeat. Pohjaväriltään narttu on siis vaalean punertava, mutta sen lisäksi sen poskissa, silmien yläpuolella, jaloissa ja hännässä on oranssihtavan ruskeaa ja sen vartaloa peittävät epämääräisen muotoiset tummemmanpunertavat läiskät. Lisäksi naamasta löytyy ohuehko valkea viiru ja tassut, vatsanalunen sekä hännänpää ovat myös valkeat. Löytyyhän Cosminan turkista muutama mustakin karva. Rakenteeltaan Cosmina on melko siro, mutta ei liian laiha. Lihakset kiiltelevät turkin alla ja saavat Cosminan näyttämään melko vahvalta, vaikka loppujen lopuksi ketteryys on sen suurempi vahvuus. Piirteiltään paimen on feminiinen ja jo kauas näkeekin että Cosmina on narttu. Useimmiten Cosminan kasvoilla on hiukan nyrpeä ja ehkä ylimielinen ilme, mutta osaa se kyllä hymyilläkin jos joku sattuu hymyilyttämään.

Muuta: Kuva - https://c2.staticflickr.com/6/5472/12229496623_bbc7a3a368_b.jpg

Menn eisyys: Cosmina syntyi metsään Marceia-nimiselle ihmisiltään karanneelle paimenkoiranartulle. Sen isä oli karannut jo kauan ennen, eikä Cosmina saanut koskaan tietää mitään isästään. Marceian kuollessa karhun raatelemana Cosmina löysi päiviä metsässä harhailtuaan Castigatorin alueelle ja liittyi laumaan.

Vastaus:

Ai sinä kirjoitat lyhyesti? Meillä lienee eri käsitys lyhyestä, sillä tämä on todella hyvän mittainen hakemus! ;) Cosmina, jännä, nätti nimi. Kuvan valotuksesta(?valosta?) johtuen minun on vähän hankala nähdä, minkä värinen koira kuvassa on, mutta ne on pikkuvikoja, plus mä oon usein sokea. xD
Teidät on hyväksytty, tulehan vaan rohkeasti Dee kokeilemaan riittääkö aika, jaksaminen ja innostus, mitä tuolla chatin puolella vähän mietiskelit. Kokeilemallahan se selviää.
Sellaisen kysymykseen vielä toivoisin saavani vastauksen, että onko emon nimi Marcela vai Marceia?

.:Edit:.
Hei! Minkälaisen miniesittelyn haluat?
-R

Nimi: Samier

11.04.2017 13:08
Nimi: Arwa
Ikä: 6 kuuta
Rotu: noin 50% valkoinenpaimenkoira, 50% husky
Emo: Tuntematon
Isä: Tuntematon
Sisarukset: Tuntematon
Jälkeläiset: Ei ole
Lauma: Castigator
Asema: Spouda
Sukupuoli: Narttu
Pelaaja: Samier
Suhteet: -

Luonne: Pentuna: Arwa on hyvin leppoisa ja sosiaalinen, utelias pikku pentu, joka ei haluaisi satuttaa kärpästäkään. Narttu on mukava kaikille ja sillä on aina hymy huulillaan, mutta uhattuna se osaa pistää vastaan. Pennusta pitäen, ainakin yksi piirre säilyy sen koko elämän läpi; jääräpäisyys. Vaikka nartun mielipide vaihtuu nopeasti, se pitää kiinni omasta mielipiteestään tilanteessa kuin tilanteessa. Se on myös hyvin uhmakas ja tahtoo tehdä kaiken omalla tavallaan, joka tulee varmaan koitumaan nartun kohtaloksi. Arwa kiintyy muihin vähän liiankin helposti ja on todella sinisilmäinen, joten pientä, hyväuskoista karvapalloa on helppo käyttää hyväkseen. Se ei ymmärrä, miksi kukaan haluaisi olla ilkeä ja yrittää aina itse olla auttamassa kaikkia.
Aikuisena: Narttu on hieman kylmempi kuin nuorempana, mutta ei se silti mikään sydämetön tappaja ole. Arwalla on vielä empatiaa jäljellä, mutta se ei pelkää satuttaa muita, jos he ovat tehneet vääryyttä sitä itseään tai jotain muuta kohtaan. Taistelussa se on hyvinkin sitkeä, vaikkei olekaan fyysisesti kovin voimakas. Narttu ei kanna kaunaa, riippuen toki vastapuolen teoista, vaan on hyvinkin anteeksiantavainen. Arwa kaipaa rakkautta osakseen, vaikkei enää olekaan ihan yhtä hyväuskoinen kuin pentuna, mutta silti se lankeaa romanttisiin letkautuksiin ja päätyy jälleen hyväksikäytetyksi. Käsitys hyvästä ja iloisesta maailmasta on kuitenkin muuttunut, ja se tietää, että on olemassa ilkeitä ja kieroja olentoja. Sen takia se osaa olla enemmän varautunut vieraan kohdatessaan.

Ulkonäkö: Arwan rakenne on hyvin solakka ja siro, josta puuttuvat lihakset ja massa lähes kokonaan. Raskasta kuvaa nartusta ei saa tekemälläkään, ja Arwa onkin todella kevyt. Narttu on kuitenkin notkea senkin edestä, sekä keskipituiset, nopeasti tikkaavat jalat tekevät tästä nopean. Arwan kynnet ovat pienet ja polkuanturat pehmeät. Koiran rintakehä ei laske erityisen syvään, mutta vatsa vetäytyy hieman sisäänpäin. Nartun selkä ei laske ja jalat asettuvat sen mukaan. Arwan kaula on keskipitkä, mutta ei hirveän paksu. Otsapenger on suora, sekä kuono on pitkä ja kasvojen tavoin kapea. Kynsien tavoin, nartun hampaat ovat pienet, mutta suhteellisen terävät. Puruvoimaa ei löydy ihan yhtä paljoa. Suuret korvat sijaitsevat lähellä toisiaan, mutta eivät ihan vierekkäin. Silmät ovat pienet, ja kuten korvat, sijaitsevat toisiinsa nähden lähekkäin. Arwan turkin pohjavilla on paksua ja päältä keskipitkää ja pehmoista. Väritykseltään se on täysin valkoinen, muttei likaannu tai takkuunnu helposti. Se pitää kylmän tehokkaasti poissa ja hylkii vettä, mutta kastuessaan turkki kihartuu ja pörhistyy. Turkki on hitusen pidempää kaulan, poskien, hännän ja vatsan alueella. Arwan silmät ovat pentuna ruskeat, mutta vaihtuvat siitä vaaleansinisiksi. Nartun kirsu ja polkuanturat ovat mustat.

||Miniesittely: Jääräpäinen, valkea karvapallo. ||

Muuta:
- Ääninäyte: https://www.youtube.com/watch?v=vNoKguSdy4Y&index
=1&list=LLEZagcF1-bJm3 4cJ2g-aZDw
- Kuva,
pentu: https://pixabay.com/fi/valkoinen-shepherd-pentu-662744/
Aikuinen: https://www.flickr.com/photos/chrisgold/7915955726/

Menneisyys: Arwa syntyi Romaniaan nuorelle koirapariskunnalle. Sen emo ja isä olivat kotoisin eri taloista, eivätkä niiden omistajat olleet suunnitelleet pentuja. Kun pentujen emon omistajat saivat tietää pennuista, ne myytiin heti uusiin koteihin rahan toivossa. Arwa oli silloin niin nuori, ettei se muista sen perhettä ollenkaan. Pienen pennun uusi koti sijaitsi toisella puolella Romaniaa, mutta matkalla sinne, lähetyksessä tuli jokin sekaannus ja Arwa päätyi ihan eri määränpäähän. Kukaan ei löytänyt saati kaivannut pentua, mutta se onnistui itse karkaamaan häkistään irtonaisen pohjan kautta. Se käveli niin pitkään kun pienillä tassuillaan pääsi, eikä olisi selvinnyt ellei sitä vastaan olisi tullut koira, joka ohjasi sen Castigatoriin.

Vastaus:

Hyväksytty! Mukavaa, että sinulla on intoa tehdä uusi hahmo jo näin pian! :D
-R

Nimi: Rölli

10.04.2017 18:58
Lisäksi etsiskelin Buukulle ja Kujolle ääninäytteet :D ei hätää, tämä ei jää tavaksi x)
Kujo: Aikuisääninäyte: https://www.youtube.com/watch?v=R5AdCAcGEqU
Buuku: Aikuisääninäyte (vasen poju): https://www.youtube.com/watch?v=qp8-6-TSQU4

Vastaus:

Ei se haittaa, tämmeisiä on kiva muokkailla xD ainakin aktiivisuutta näkyy uudelle kulkijalle kun kaikkialla on kokoajan uusia viestejä xD
-R

Nimi: Rölli

10.04.2017 18:03
Jaahas, on näköjään aika päivittää Tatyanan tietoja :D ja tuo vieraskirjassa ollut tuplamerlejutskaputska taisi koskea sekä Wilota että Tatyanaa... Kumpikaan ei ole kuuro eikä sellaiseksi tule, joten ne on sit niitä ihmeitä... x)
Anyway (Tatyanan tietoja siis)
Rotu: Sekarotuinen
Ikä: 66 kk (5,5 v)
Muuta(muuttuu kokonaan):
- Tatyanassa on selvästi borzoita, mahdollisesti myös tanskandoggia.
-Tatyana etsii vierelleen elämänkumppania, oli se kumman sukupuolen edustaja tahansa. Hän ei välttämättä tunne seksuaalisia haluja kumppaniaan kohtaan, mutta puhdasta ystävää hän etsii

Vastaus:

Noh, ei olisi tarvinnut muuttaa, mutta muokkaan kumminkin kun tässä näitä juttuja on ^^
-R

Nimi: Rölli

09.04.2017 19:36
Nimi: Kujo
Ikä: 0 kk
Rotu: Sekarotuinen: 50% garafiankoira, 50% medium content – koirasusi
Emo: Czya
Isä: Norok
Sisarukset: Lyac, Isla
Jälkeläiset: -
Lauma: Fighters
Asema: Pentu
Sukupuoli: Uros
Pelaaja: Rölli

Luonne: Avoimena, järkevänä ja mukautuvana tapauksena Kujo on rakastettava pentu. Hänellä ei ole ennakkoluuloja ketään koiraa, asiaa tai metsän eläintä kohtaan, vaan päin vastoin Kujo näkee kaiken uuden kiehtovana ja tutkittavana asiana. Lisäksi pennun uteliaan mielen ohjaillessa menoa uros pitää joskus pelastaa ketun pesästä tai oravan kävytyksestä. Pentu kuitenkin ottaa takaiskuista opikseen, eikä siksi eksy samoihin tilanteisiin uudelleen. Hän on kovin tiedonjanoinen, mikä ilmenee runsaana kyselynä. Muuten melko hiljainen pentu oppii iän myötä myös ajattelemaan ennen kuin kysyy tai tekee jotain, jolloin Kujon tapaturma-alttius vähenee.
Perhe merkitsee Kujolle pentuaikana lähes kaikkea muuta kuin uutta, ympäröivää maailmaa, ja siksi uroksen joka karva kunnioittaa vanhempiaan. Tämän kehittyminen kuitenkin ottaa jonkin aikaa, ja muutaman kerran sääntöjä rikottuaan hän ymmärtää paremmin noudattaa niitä. Pentueen vanhimpana Kujolla on tapana pysyä tietoisena sisarustensa menemisistä, mutta mitä vanhemmaksi he kasvatat, sitä enemmän pentu alkaa etsimään paikkaa Lyacin ja Islan seurassa. Hänen on vaikea ymmärtää veljensä kapinahenkistä elämäntapaa, eikä siskon omituiset kohtaukset asiaa helpota, joten Kujo alkaa hakeutua yhä enemmän emonsa ystävättären pentujen, Iveryn, Vetran ja Buukun luo. On hyvin mahdollista, että uros alkaa pelätä kumpaakin sisartaan, ja alkaa siksi häiriökäyttäytyä. Emme voi olla varmoja.

Ulkonäkö: Pentuaikana Kujon ruumiinrakenne on hontelo, mutta sitä ei voi sanoa laihaksi. Hänellä on pitkät jalat, hoikka, hallitsematon häntä, suuret korvat, siniset silmät ja sulavalinjainen keskiruumis. Lihakset voimistuvat sitä mukaa kun pentu pääsee jaloilleen ja leikkimään. Hänen säkäkorkeudesta ei ota selvää ennen täysikää, joten siitä emme osaa sanoa mitään. Pentueen vanhimpana häneltä voi kuitenkin odottaa korkeita mittoja. Kujon turkki on punaruskea, joka omaa tummempia alueita naamassa ja selässä. Nämä alueet tulevat tummenemaan iän myötä. Turkin laatu on pentuaikana silkkinen ja lyhyt, eikä se näin ollen suojaa hyvin tuulelta tai pakkaselta. Kujo on siksi herkkä paleltumaan.

Muuta: Kujo on n. 75% koira, vaikka hänessä onkin sutta.
|| Miniesittely: hontelo urospentu.
Pentukuva: https://s22.postimg.org/5noqu1sip/IMG_20170409_190428.png
Kuva1: https://s22.postimg.org/5i4rrcxnl/IMG_20170409_184847.png
Kuva2: https://s15.postimg.org/4cjubhp57/IMG_20170409_184859.png ||
Menneisyys: Kujo syntyi loppukevään aikaan Fightersiin, emolleen Czyalle ja isälleen Norokille. Uroksella on kaksi sisarusta, nuoremmat sisarukset Lyac ja Isla.
Suhteet: -

Vastaus:

Hyväksytty!
-R

Nimi: Jansku

07.04.2017 17:55
Tosiaan muokattavaa vielä Islan tietoihin:

Rotu: Koirasusi (75% koira, rotuina mm. Garafianpaimenkoiraa)
Sisarukset: Lyac, Kujo
Menneisyys: Syntyi keväällä Norokille (Orio) ja Czyalle (daskala), Fighters nimiseen laumaan kera veljiensä Lyacin ja Kujon.

Vastaus:

Juu, muokkaan ^^
-R

Nimi: Jansku

07.04.2017 15:36
Nimi: Isla
Ikä: 0kk
Rotu: Koirasusi (mm.Garafianpaimenkoiraa)
Emo: Czya
Isä: Norok
Sisarukset: Lyac
Jälkeläiset: -
Lauma: Fighters
Asema: Pentu
Sukupuoli: Narttu
Pelaaja: Jansku

Luonne: Isla on hyvin positiivinen ja erittäin utelias pentu. Se ei ryntää suin päin seikkailuihin vaan tutkiskelee paljon mieluummin maailmaa ympärillään. Isäänsä se ei ole siis seikkailunhaluissaan tullut. Muiden pentujen ehkä seikkaillessa ja riehuessa tutkii Isla mieluusti sitä miten muurahaiset matkaavat kantamuksineen pesäänsä ja miten kumoon kaatunut koppakuoriainen pääsee takaisin jaloilleen. Vanhempiaan kiltisti totteleva pentu saattaa ajatuksissaan kuitenkin kulkeutua liiankin kauas, seuratessaan maailman ihmeitä. Paini- tai tappeluileikit eivät neitiä kiinnosta, mutta hippaan se usein innokkaasti mukaan lähtee.
Sen verran mielikuvitusta pentu kuitenkin omaa, että se näkee silloin tällöin tummia olentoja, jotka eivät tosin johdu pelkästään pennun mielikuvituksesta, vaan ihan päästä johtuvasta viasta. Nämä pienehköt otukset joita näkyy usein kerralla useampikin, joskus jopa juttelevat pennulle, joka tietysti iloisesti niille takaisin juttelee, tajuamatta sitä, ettei kukaan muu sen ystäviä näe. Joskus tosin nämä pennun päänsisäiset olennot saavat sen jopa itkemään ja kiljumaan, olentojen alkaessa syystä tai toisesta pelätä jotakin kovinkin paljon. Islan pääkopassa kuuluva kiljunta pistää pennun sekaisin ja siinä saa varoa sätkiviä raajoja, sekä tärykalvoja pennun huutaessa kuin syötävä. Mitään pahaahan se ei kenellekään tahdo, mutta siinä pienoisen kohtauksen saadessaan, ei se voi sätkiviä raajoja estää.
Pähkinänkuoressa Isla on siis rauhaa kannattava, herttainen hymyilijä, joka innoissaan tutkii uutta ja ihmeellistä maailmaa, kera pääkopan tuottamien ystäviensä.

Ulkonäkö: Rakenteensa puolesta enemmän äitinsä puoleen kääntyvä Isla omaa kevyen ja melko hontelon ruumiin. Sirohko se on melkein kokonaan, vaikka tuuhea karva saakin sen näyttämään edes vähäsen lihaksikkaammalta. Neiti kasvaa 67cm korkeaksi, omaa pitkät jalat ja tuuhean turkin. Turkki on pääsävyltään punertavan ruskea, mutta tummemman ruskeaa karvaa löytyy niin naamasta, selästä, hännästä kuin jaloista ja mahasta. Rinnassakin sillä on tuota tummempaa karvaa. Häntä Islalla on pitkä sudenhäntä, joka on paksu ja tuuhea. Turkki on pörröistä ja tuuheaa, varsinkin poskista ja rinnanseudulta, joissa karva on pidemmän puoleista. Pystykorvat ovat suuret, sisältä tummanruskeat ja samaa sävyä ovat korvien päätkin. Mantelinmuotoiset silmät ovat sävyltään kellertävät, taipuen melko paljon liekkien sävyihin. Kirsu ja polkuanturat ovat mustia.

Menneisyys: Syntyi keväällä Norokille (Orio) ja Czyalle (daskala), Fighters nimiseen laumaan kera veljensä Lyacin.

Miniesittely: Aurinkoinen tutkijaneiti

Muuta:

- Värikartta(ei kerro rakennetta): http://imgur.com/a/m3xRE
- Aikuisääninäyte: https://www.youtube.com/watch?v=WY0QcSQf_mc

Vastaus:

Hyväksytty, muokkaan iän 0 kuuksi ;)
-R

Nimi: Samier

06.04.2017 17:24
Nimi: Zakharov "Zach"
Ikä: 64 kuuta (5,4 vuotta)
Rotu: Sekarotuinen
Emo: Alenya, kuollut
Isä: Zakhar, kadonnut, Zach uskoo tämän kuolleen
Sisarukset: 4, kaikki kuolleet
Jälkeläiset: Ei ainakaan tiedossa olevia
Lauma: Fighters
Asema: Orio
Sukupuoli: Uros
Pelaaja: Samier
Suhteet: -

Luonne: Zach on muuttunut paljon vuosien varrella, ja se viaton pieni pentu mikä se ennen oli on kadonnut melkeinpä kokonaan uroksesta. Uroksen menneisyys on takonut Zachista vahvan ja sitkeän koiran, joka ei päämääränsä saavuttamiseksi anna periksi missään tilanteessa. Uroksella on siis kova tahto ja se on todella jääräpäinen, mutta jos ansaitsee tämän kunnioituksen ja luottamuksen, on saanut rinnalleen vahvan liittolaisen. Zach on vain todella huono luottamaan keneenkään, sillä se on kokenut niin paljon menetystä elämänsä aikana ettei halua kokea sitä enää koskaan ja helpoin tapa on olla kiintymättä kehenkään, mutta jos niin käy, uros tekee kaikkensa sen suojelemiseksi. Ulkoapäin tästä saa hauskan ja iloisen kuvan, mutta sisällä uros on hyvin tyhjä ja kaipaa rakkautta. Tämän takia uroksella on ollut paljon yhden yön juttuja, sillä se tuntee olevansa rakastettu, mutta ettei ole sitoutumassa mihinkään. Yleensä uros on hyvin tarkka sanoistaan, mutta joskus suusta tulee mitä sattuu. Zach on hyvin uskollinen ja kaipaa samaa ominaisuutta vastapuolelta varsinkin johonkuhun sitoutuessaan, eikä katso pettämistä hyvällä. Sisimmässään Zach on huolehtiva ja tunnollinen herrasmies, joka osaa ottaa vastuuta teoistaan. Suuttuessaan uros ei kuitenkaan enää näin tee, ja raivoaa silloin hallitsemattomasti. Zach on hyvin kostonhimoinen persoona, joka maksaa joko samalla mitalla tai kaksi kertaa kovemmin takaisin. Uros etenee itsensä aina etusijalle laittaen ja on hyvinkin itsekäs ja kunnianhimoinen, mutta on valmis luopumaan omasta parhaastaan jonkun sille tärkeän henkilön takia. Zach yrittää kuitenkin parhaansa mukaan suojella heikompiaan ja yrittää toimia mahdollisimman oikeudenmukaisesti. Tunteistaan uros on todella huono puhumaan, ja mieluummin osoittaa ne, kun yrittäisi muokata ne sanoiksi. Koska uros on kulkenut yksin melkein sen koko elämän ajan, se kaipaa vierelleen jonkun, joka pitäisi sille seuraa. Sen takia Zach hakeutuu yleensä muiden koirien luokse, vaikka yrittääkin esittää, ettei tarvitse ketään eikä mitään. Uros on todella leikkisä ja huumorintajuinen, sekä välillä vähän liiankin utelias seikkailunhalulla höystettynä. Zach on hyvin energinen, eikä pelkkä auringossa loikoilu sovi sille, sillä uroksen pitää olla kokoajan tekemässä jotain aktiivista.

Ulkonäkö: Uros on sekoitus montaa eri koirarotua, joista suurinta osaa ei edes tiedetä. Se on kuitenkin varmaa, että mitään mäyräkoiria tai muita pieniä rotuja ei sen sukulinjasta löydy, sillä vain suuremmat koirat pärjäsivät kaupungin vilinässä. Eniten se kuitenkin muistuttaa paimenkoiria ja hieman raskasluustoisempia rotuja. On hyvin todennäköistä, että Zachissa virtaa myös suden geenejä. Säältään Zach on noin 84cm paikkeilla. Uros on aika massiivinen ja lihaksikas, joka takaa sen, ettei siltä voimaa puutu. Pitkät jalat ovat hyvin tukevat ja voimakkaat, jotka kytkeytyvät vankkaan keskiruumiiseen ja antavat urokselle sulavalinjaisen ja nopean kulun. Koiran takajalat asettuvat takakenoon kuten saksanpaimenkoirilla. Uroksen kynnet ovat kuluneet eivätkä siis hirveän terävät, mutta ne ovat vahvat. Zachin polkuanturat ovat paksut ja tassut suuret. Zachin selkälinja laskee kuin saksanpaimenkoiralla, mutta ei ihan yhtä jyrkästi, kun taas rintakehä laskee syvään. Uros on hyvin kestävä matkaaja, ja uupumus saa olla todella kova, kun koira viimein päättää pysähtyä. Zachin kaula on paksu ja nousee loivasti ylöspäin. Pää on hyvin sopusuhtainen muuhun ruumiiseen verrattuna, kasvot ovat hieman leveät. Kuono on suuri ja leuat vahvat, samoin hampaat. Vasemman alarivin kolmas hammas puuttuu kokonaan. Otsapenger on pyöreähkö ja naamaa koristavat toisistaan aika etäällä sijaitsevat keskikokoiset korvat, joista oikeanpuoleinen on yleensä puoliluppaan kääntyneenä. Silmät ovat aika pienet ja sijainti toisiinsa nähden on melko sopusuhtainen, hieman etäinen. Tuuhea, pitkä häntä laskee suorasti alaspäin, mutta kaartuu lopussa enemmän. Zachin turkki on tiivistä ja lyhyttä, hyvinkin vartalonmyötäistä, joka kehuskelee uroksen lihaksia. Paikoittain turkki on kuitenkin hieman pidempää, esimerkiksi tassuissa sekä vatsanalusessa. Koiran nahka on todella paksua kuten karhulla, ja sitä on vaikea lävistää. Pääväriltään turkki on punertavanruskea, mutta myös harmaata väriä on levitelty laajalti ympäri uroksen turkkia, lähinnä selän ja tassujen ulkosyrjän alueelle. Koiran peitekarvassa on myös mustaa, eniten korvissa, niskassa, selässä ja hännän yläpuolella. Vaaleamman sävyinen ruskea taas on sijoittunut kaulan, vatsan, tassujen sisäsyrjän ja hännän alapuolen alueelle. Uroksen silmät ovat lämpimät suklaanruskeat keltaisin vivahtein. Arpia Zachilta löytyy ympäri sen kehoa, eikä kaikkia voi edes luetella, mutta merkittävimpiä niistä ovat ehkä uroksen kuonossa oleva syvä naarmu, oikeasta korvasta puuttuva palanen ja sen lonkan yli kulkeva pitkä viilto.

||Miniesittely: Sekarotuinen, kokenut uroskoira. ||

Muuta:
- Ääninäyte: https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4
- Tunnari: https://www.youtube.com/watch?v=npKKfjf2EBI
- Kuva: https://pixabay.com/fi/saksanpaimenkoira-koira-muotokuva-248622/

Men neisyys: Zach syntyi Venäjälle, erääseen Moskovan syrjäiseen, mutta vilkkaaseen kaupunginosaan pienelle kujalle yhdessä neljän sisaruksensa kanssa. Pentujen isä Zakhar oli kadonnut jonkin aikaa ennen pentueen syntymistä, joten pennuista huolehtiminen jäi emon, Alenyan harteille. Alenya hoiti tehtävänsä hyvin, kunnes siihen aikaan eläinten - ja varsinkin koirien - keskuudessa rellestävä tauti tartutti nartun. Pian tämän jälkeen emo kuoli, ja samainen tauti vei myös mukanaan kaksi pennuista. Kolme jäljelle jäänyttä pentua olivat juuri ja juuri tarpeeksi vanhoja huolehtimaan itsestään ja toisistaan, ja kolmikko toimikin varsinaisena ryhmänä. Silti elo kaupungissa oli raskasta, ja vain vahvimmat koirat selviytyivät. Vaikka ruokaa sai hyvinkin helposti, kaupungissa oli monta uhkaa; rankkureita, muita koiria, autoja, tauteja ja normaaleistakin ihmisistä koitui haittaa. Kulkukoiria potkittiin, kiusattiin, niiden päälle syljeskeltiin ja heitettiin kaikkea mitä käteen sai niitä kohti. Joskus vastaan saattoi tulla ihminen, joka antoi herkun tai pari, silitteli ja jatkoi matkaa, mutta sekin oli harvinaista. Eihän kukaan halunnut koskea aggressiivisiin, sekarotuisiin ja likaisiin koiriin, hyi. Jo pienestä pitäen Zach siis oppi kaupungin tavoille ja karuun elämään, joka teki uroksesta jo nuorena vahvan yksilön. Zachin sisaruksille ei kuitenkaan käynyt yhtä onnekkaasti, sillä kummatkin menehtyivät kaupunkielämälle. Silloin uros viimein otti opikseen ja jätti koko pahaisen kaupungin taakseen, suunnaten etelään etsimään uutta asuinsijaa, matkaten milloin milläkin kulkuvälineellä, junilla, autojen lavoilla, rekkojen lastissa. Matkansa varrella se vieraili narttujen luona ja paini toisten koirien kanssa, kunnes saapui ihastuttavaan Romaniaan. Voisiko tämä viimein olla oikea paikka urokselle?

Vastaus:

Upea, upea hahmo kerrassaan, näitä tietoja oli todella ilo lukea!
Tervetuloa joukkoon Samier, Zakharov on hyväksytty!
-R

Nimi: Rölli

02.04.2017 13:21
Ja Wilon tietoihin voikin samalla lisäillä jälkeläiset :D

Vastaus:

Juups
-R

Nimi: Rölli

01.04.2017 15:38
Nimi: Buuku
Ikä: alle 2 kuuta
Rotu: Sekarotuinen: 50% bordercollie, 50% itä-euroopanpaimenkoira
Emo: Willow
Isä: Ryan
Emonemo: Something Like Against All Odds
Emonisä: Noblefamily's River of Dreams
Sisarukset: Ivery (narttu), Vetra (narttu)
Jälkeläiset: -
Lauma: Fighters
Asema: Pentu
Skp: Uros
Pelaaja: Rölli

Luonne: Buuku on pentuiässä utelias ja vilkas, mutta tottelevainen ja hyvinkin yritteliäs. Tai ei vilkas sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta hän on energinen. Uroksesta voi jo nuorena huomata tietynlaista vanhoillisuutta, kuin hän olisi aiemminkin elänyt samalla planeetalla. Buuku tunnistaa paljon asioita joita ei välttämättä voisi tietää, tietää keinot miellyttää ja vaikuttaa muutenkin järkevältä. Maalaisjärki on tekemisissä mukana, ja vaikkei Buuku tunnistaisi vaaran paikkoja, vaisto kertoo hänelle milloin hidastaa. Hän ei keskeytä vanhempia koiria, ja pyytää anteeksi virheitä. Totta kai pennusta löytyy myös se pirullinen puoli – hän osaa esittää valkoisia valheita, ja omassa hiljaisuudessaan seurailee muiden käyttäytymistä opetellen heidät ulkoa. Näin ollen Buuku ei toista muiden tekemiä virheitä, ja tietää muiden heikkouksia. Buuku on hyvin sisarrakas, ja yrittää olla mahdollisimman hyvä veli sisaruksilleen. Hän huomioi heidät missä tahansa tilanteessa ja toimii järkevästi heidän seurassaan. Uros tosin varoo olemasta ylisuojelevainen, sillä itsekin uskoo ettei se tuntuisi mukavalta. Buukulta usein kuulee hyviä ideoita, ja hän on tiiviisti mukana sisaruksiensa seurassa.
Luonne muuttuu iän myötä.
Ulkonäkö: Varsin nuoren Buukun kehonrakenne on vielä tanakka, lyhytjalkainen ja horjuva, joten siitä emme osaa vielä kertoa sen tarkemmin. Kuitenkin väritys erottuu jo selvästi – Buukusta on tulossa sinimerle valkoisilla ja ruskeilla alueilla, sekä sinisillä silmillä. Uroksella on myös suuret, heiluvaiset pystykorvat ja musta kirsu. Turkki on vielä tuulenkestävien pentukarvahapsujen peitossa, joten todellista turkin laatua ei ole vielä selvillä. Buuku kasvaa alati, joten säkäkorkeus, pituus ja paino ovat vielä kysymysmerkkejä. Hyvin elinvoimainen ja terve uros kuitenkin on.
Muuta: Buukun isovanhemmat ovat kesykoiria, eivätkä näin ollen kuulu uroksen elämään lainkaan. Hän on myös emonsa tavoin allerginen pajun siitepölylle, muttei niin voimakkaasti.
||Miniesittely: vilkas urospennun alku. ||
|| Kuva1: https://s8.postimg.org/7969gxljp/5865401694_64796e61a8_b.jpg
Kuva2: https://s14.postimg.org/4bqktpzap/5924015419_f2e1b8f447_b.jpg
Kuva3: https://s15.postimg.org/iuvf6jq4b/5864762491_2c4df104d9_b.jpg
Kuva4: https://s12.postimg.org/mjz7w7mct/5837860852_e9e00a2bf8_b.jpg
Kuva5: https://s15.postimg.org/i20rui23f/5865297878_371c9229eb_b.jpg ||
Menneisyys: Buuku syntyi villinä, loppukeväänä emolleen Willowille ja isälleen Ryanille. Buuku oli pentueen keskimmäinen, asettuen kahden siskonsa, Iveryn ja Vetran väliin. Juuri muuta me emme hänestä vielä tiedä, mutta pelin aikana tämä osa Buukun identiteetistä saa varmasti täytettä.
Suhteet: -


Vastaus:

Hyväksytty!
-R

Nimi: Jansku

14.03.2017 17:51
Elikkäs tosiaan Reinin tietoihin muutoksia:

Uusi linkki ääninäytteesee: https://www.youtube.com/watch?v=H5NqIsnyTG8

Ja Reinin voisi myös siirrellä Spoudaksi :3

Vastaus:

Juu
-R

Nimi: Rölli

14.03.2017 17:29
Huomasin ettei Tinypic ole yhteistyöhaluinen eikä näytä Wilon kuvaa joten latailin uuden nelikon niitä:
Kuva1 : https://s7.postimg.org/9683c8he3/IMG_20170314_172057.png
Kuva2 : https://s18.postimg.org/4dobc2qjt/IMG_20170314_172028.png
Kuva3 : https://s3.postimg.org/kd290udoj/IMG_20170314_172048.png
Kuva4 : https://s3.postimg.org/anzj0v4hv/IMG_20170314_172017.png
Ja näiden alapuolelle huomautus: Huom! Hahmo on ilman kuvissa näkyviä huiveja!

Kiios jälleen :')

Vastaus:

Juups ^^
-R

Nimi: Rölli

08.03.2017 15:10
Lisäksi jos kehtaisit ikäännyttää Reinin ja Noken 8 kk ikäisiksi, ja vaihtaa tämän (https://s7.postimg.org/g4pklmqbf/IMG_20160915_173832.png) kuvan Nokelle, muuttaa hänen säkää 50 cm ja vaihtaa hänet spoudaksi niin olisin kiitollinen :'3

Vastaus:

Juu muokkaan :D
-R

Nimi: Rölli

08.03.2017 14:52
Nimi: Aluski
Rotu: Utonagankoira
Ikä: 55 kuuta (4,7 vuotta)
Emo: Shineside’s Elementary School
Isä: Vaskiniemen Armahdus
Sisarukset: Ammo (uros)
Jälkeläiset: -
Lauma: Fighters
Asema: Daskala
Skp: Narttu
Pelaaja: Rölli
Luonne: Aluskin luonteessa ei ole mitään ihmeellistä tai tajunnanräjäyttävää. Narttu on sopivan ailahtelevainen; hän osaa olla erittäin mukava ystävä, kuuntelijana tai hölösuuna, hän osaa olla kiusoitteleva pikkukakara tai hermonsa kasassa pitävä kylmäpää. Hän osaa olla rakastava kumppani tai ihnoa tunteva vihamies. Hän osaa myös olla taisteluissa armoton vihollinen, fyysisellä tasolla. Pitkävihaisuus ei kuulu tämän koiran tapoihin. Kaikkea hän ei tietyisi osaa, joten vahvuudet ja heikkoudet tulevat esiin pelin aikana.
Laumahenki on Aluskille tärkeä asia, sillä yksin narttu ei pärjäisi. Hänellä ei ole johtajaluonnetta, mutta narttu omaa tietyt prioriteetit joita tahtoisi muidenkin noudattavan. Ei ’nuoleskele’ ketään, vaan kasvattaa omaa mainettaan ja paikkaansa laumassa tekojen kautta.
Pähkinänkuoressa Aluski on hyvin perinteisen, ailahtelevan luonteen omaava koira. Luonnetta tullaan muokkaamaan pelin aikana tarkemmaksi!

Ulkonäkö: Katso kuvat! Aluski on ruumiinrakenteeltaan varsin neliömäinen ja pitkä, säkäkorkeutta nartulta löytyy 70 cm. Häntä on puolipitkä. Lavat ovat pienet ja eteenasettuneet, lautaset taasen ovat suuret. Selkä on melko pitkä. Kaula on sopivan korkealla, pää on pikkuisen pieni muuhun kehoon verrattuna. Otsa on korkea, korvat suuret ja kuono susimaisen pitkä. Vaikka Aluskilla on hassu ruumiinrakenne, osaa narttu käyttää kehoaan. Lautaset ovat voimakkaat, samoin selkä.
Aluskin karvoitus on puolipitkää, tuuheaa ja tuo mieleen malamuutin. Häntä on erityisen pöyheä. Talviturkki kasvaa lähes kaksinkertaiseksi kesäkarvaan verrattuna, sillä se on tarkoitettu -25 asteen pakkasiin. Tosin Romanian leudot talvet pikkuhiljaa vähentävät talviturkin määrää.
Karva on pääosin ruskean eri sävyissä. Selän alueen väri taipuu enemmän mustaan. Jalat ovat ulkopuolelta osittain valkoiset, sisäpuolelta kokonaan. Rinnassa on valkoinen laikku. Lisäksi korvien sisukset, posket, suupielet ja kuononalus ovat valkoisia.
Aluskilla on lisäksi kesykoira-ajoistaa yhä hänelle kuulunut musta nahkapanta, jossa on kolion muotoinen metallilaatta.

Muuta:
Aluskin veressä on saksanpaimenkoiraa (29%), huskya (38.5%) ja alaskanmalamuuttia (32.5%). Hänen isä on 30% sakemanni, 38% malamuutti ja 32% husky. Aluskin emä on 18% sakemanni, 49% malamuutti ja 33% husky.
Pelkää korkeita paikkoja.
|| [url=https://s11.postimg.org/bse8fgfv7/IMG_20170308_124120.png]Kuva1[/url] ||
|| [url=https://s16.postimg.org/rro0yurg5/IMG_4126.jpg]Kuva2[/url] ||
|| [url=https://s23.postimg.org/qo8cvhq97/loki8293.jpg]Kuva3[/url] ||
|| [url=https://s30.postimg.org/mf6xvzzgh/8f598312908cf0668b79ecd4447d85f4.jpg ]Talviturkki[/url] ||
|| pienesittely: ruskeankirjava utonagannarttu. ||
Menneisyys: Aluski syntyi Venäjälle, Kurskin pieneen kaupunkiin. Samaan pentueeseen syntyi vain kaksi pentua, Aluski ja hänen veljensä Ammo. Pentue oli ensimmäinen Siisille – heidän emonsa – ja hänen kasvattajilleen. Pennut saivat alkunsa kuitenkin kasvattajien Suomen-reissulla, jonka vuoksi sisaruksien isä on samanrotuinen Aarni. Pentue ei kuitenkaan suinkaan ollut vahinko, vaan hyvin suunniteltu. Pentueen oli tarkoitus aloittaa uusi utonagankoirien kasvatuksen sukupolvi.
Kummatkin pennut, Aluski ja Ammo, jäivät Venäjälle kasvamaan. Tosin kun pennut täyttivät vuoden, Ammo lähti Suomeen Aarnin kasvattajien luokse. Aluskia alettiin käyttämään muutamissa näyttelyissä ikään kuin testaamassa, olisiko hänestä tullut hyvä emo seuraavalle pentueelle, mutta jokaisesta kehästä poistuttiin pettymyksellä. Aluskilla oli vääränlainen ruumiinrakenne, vaikka hän olikin terve.
Niinpä Aluskilla ei teetetty pentuetta, mikä oli harmi; hänellä kun oli niin kaunis turkki, joka olisi voinut periytyä. Hän jäi kuitenkin kasvattajilleen kotikoiraksi, ja kahden ikävuoden kohdalla nartulla olikin jo lauma pikkusisaruksia jaloissa pyörimässä.
Kuinka hän sitten päätyi Romaniaan? Aluskin kasvattajat olivat suuria vampyyrifaneja, ja heillä oli tapana osallistua vuotuisiin Dracula-juhliin jotka järjestettiin niin ikään Romaniassa. Narttu pääsi kasvattajiensa mukaan reissun päälle ollessaan kolme ja puoli vuotta, sillä se oli viimeinen heidän yhteinen matka. Aluski oltaisiin sen jälkeen myyty uuteen kotiin, sillä hänellä ei enää ollut ’tarkoitusta’ kasvatussuunnitelmassa. Mutta kasvattajat pitivät tästä nartusta ja halusivat viettää hänen kanssaan vielä aikaa.
Juhlahumun kiihkeimpänä yönä Aluski lähti kasvattajiensa kanssa torille nauttimaan illasta. Se ilta olisi ollut muuten täydellinen ilotulituksineen ja riemuitsevine ihmisineen, ellei joku ahne mies olisi varastanut Aluskia. Aluski kuljetettiin yhdessä yössä aina Romanian pääkaupungista Bucharestistä keskimaahan, pikkukaupunkiin nimeltä Sibiu. Siellä narttu myytiin hyvään hintaan ja majoitettiin pienen omakotitalon pihalle vahtikoiraksi.
Vuoden Aluski asui siinä talossa, kunnes narttu eräällä vapaalla aamulenkillä lähti jäniksen hajun perään. Hän löysi ja tappoi jäniksen, mutta ei enää löytänyt takaisin kotitalolle. Sinne Aluski jäi, itsekseen metsään tietämättä mitä tehdä. Emme tiedä etsittiinkö häntä, mutta kukaan ei ainakaan löytänyt Aluskia.
Suhteet: -

Vastaus:

Hyväksytty!
-R

©2017 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com