Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Doi :: Info

UUTISET & SÄÄNNÖT :: LAUMAT :: ASEMAT :: ALUE :: LAKI :: TAPAHTUNUTTA

TÄÄLTÄ LÖYDÄT TOIVOTTAVASTI KAIKEN TARVITTAVAN TIEDON SIVUSTOON LIITTYEN. YLLÄ ON VALIKKO KOHDISTA, JOTKA SINUN ON HYVÄ LUKEA. OLET TÄLLÄ HETEKLLÄ KOHDASSA "UUTISET & SÄÄNNÖT". TÄNNE KERÄTÄÄN UUTISIA, JOTKA KOSKEVAT SIVUSTOA TAI PELIÄ, SEKÄ SÄÄNTÖJÄ JOTKA SINUN TULEE TIETÄÄ ENNEN LIITTYMISTÄ.

Uutiset

Ikääntyminen

Jotta peli kulkisi eteenpäin, koirien on pakko ikääntyä joka kuukausi kahden (2) kuun verran. Yksi hahmon vuosi siis kestää noin puoli vuotta oikeassa elämässä. Joka kuukauden 20. päivä, ylläpito yrittää päivittää ikääntymistä. Ikää ei tarvitse muokata Liittymisessä, ellei sitten päivittämättömiä kuita ala kertymään. Muutoin Liittymisviekkua ei tarvitse täyttää ikämuokkauksilla.

 

Sääntöjä ja ohjeita uusille pelaajille

-Saat aina tulla juttelemaan Chattiin Cinci :: Roolipeli -osiossa, vaikka et olisi liittynyt tai edes kiinnostunut liittymisestä. Huomaathan että piilomainostusta (oman sivuston linkin laittamista omaan nimeen) ei katsota kovin hyvällä. Jos haluat mainostaa sivustoasi, tee se mainoskirjassa tai kysy linkinvaihtoa. Chatti on kuitenkin aihevapaa, joten toisista sivustoista voi toki puhua. Ethän spämmi chatissa. (Lähetä useita"turhia" viestejä peräkkäin, esimerkiksi kirjoitat yhden kirjaimen, lähetät, taas yksi kirjain, lähetät)

-Saat luoda hahmoja niin paljon kuin haluat, vaikka kymmenen samana päivänä. Muista kuitenkin pelata niillä kaikilla.
-Supravi ei ole tarinaroolipeli, joten täällä ei jaeta kokemuspisteitä tai nousta tasolta toiselle. Voit luoda heti korkea-arvoisen ja aikuisen koiran jos haluat. Ainoastaan Betan asemaan pääsee pelin kautta, muihin asemiin pääset heti. Esimerkiksi voit luoda heti Mystin, eikä koirasi tarvitse olla aluksi Kappa.

-Supravi on liittymiskriteereiltään varsin aloittelijaystävällinen. Vaikka iso osa pelaajista onkin jo kokeneempia, aloittelijat ovat tervetulleita.
-Rooleissa, eli hahmollasi kirjoittamillasi teksteillä ei ole max. tai min. pituusrajaa.
-Hahmo voi olla entinen kotikoira ja sillä voi olla vaikka kaulapanta. Ihmisiä näkyy kuitenkin harvoin Supravin metsissä.

-Hahmojen tulee olla realistisia. Poikkeavat silmien värit  ja pieni poikkeama säkäkorkeuksissa ovat hyväksyttyjä. Kysy chatissa, ja neuvotellaan ideastasi.
-Supravilla ei ole ikärajaa, mikä tarkoittaa, että kuvailu saa mennä pelaajan niin halutessa tarkaksi. Roolien alussa voisi varoittaa jollain tapaa sisällöstä, jos aiot kirjoittaa kovikin rajua tekstiä. Aivan nuoremmille pelaajilli Supravi ei välttämättä ole oikea paikka.
-Kiroilu on sallittu kohtuudella, niin chatissa kuin pelissäkin.

-Roolit kirjoitetaan imperfektissä, pelaaja saa itse päättää kirjoittaako minä- vai hän-muodossa.
-Olethan ystävällinen muille sivustolla kulkeville, silloin sinullekin ollaan varmasti kivoja.
-Ymmärräthän, jos jollakulla on koulu- työkiireitä, tai inspi on hukassa, kaikille käy joskus niin. Saat viedä hahmosi toiseen seuraan, kun pelikaveri on ollut hiljaiselolla pari viikkoa. Älä turhaan hoputa kaveria, chattiin voi tulla juttelemaan, vaikka ei aikoisikaan kirjoittaa roolia.

-Pelaaja ja hänen hahmonsa erotetaan, kun pelaaja on ollut poissa sivustolta kuukauden ajan. Joka päivä ei tietenkään tarvitse pelata, tai tulla edes chattiin juttelemaan, mutta muistuta itsestäsi ainakin kerran kuussa. Voit ottaa lomaa, ja pelikaverit kyllä ymmärtävät ne koulukiireet, sun muut.
-Pidä kiinni pelijärjestyksestä isommissa peleissä.

-Roolipelatessa kiellettyjä ovat metapelaus, (hahmosi tietää asioita, joita sille ei ole kerrottu, joita se ei ole nähnyt yms) muchaus, (hahmosi on voittamaton tai haavoittumaton, onnistuu aina kaikessa yms. Jokainenhan epäonnistuu joskus) autohittaus (toisen pelaajan hahmon ohjaamista, tämä on sallittu pienissä määrin) ja teleporttaaminen (hahmosi ilmestyy toisella puolelle pelialuetta ilman, että kuvaat matkantekoa ollenkaan).
-Muista pitää hauskaa ja nauttia pelaamisesta!

 

Onko jokin tieto puutteellinen? Onko sinulla parannusehdotuksia, tai tarkempaa infoa pelin viimeaikaisista tapahtumista? Voisiko jonkin jutun kirjoittaa eri tavalla? Tule ihmeessä nykäisemään ylläpitoa chatin tai viekun puolella hihasta, ja rakennetaan juonikuviot yhdessä.

 

©2019 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com