Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Un :: Etusivu :: Supravi

Pimeys peittää koko metsän. On aivan hiljaista lukuunottamatta tassujesi ääntä. Äkkiä kuulet rasahduksen jostain. Ääni saa sinut varuilleen, aistisi äärimmilleen yrittäessäsi paikantaa sen alkuperää. Varjoista astuu esiin pieni, valkoinen koira.

Tervetuloa Romanian metsiin, jossa villit koirat taistelevat reviiristä, ruuasta, juomasta, yrittäen kukin pysyä elossa. Oma lauma on ainoa, johon voi luottaa vaikeuksien keskellä, eikä aina siihenkään. Kaikki eivät voi jäädä eloon.

Koira silmäilee sinua epäilevästi, kuin haluaisi kysyä jotain, muttei ole varma, onko se kannattavaa. Kallistat päätäsi kysyvästi. Hiljaisuus on epämiellyttävän pitkä, kunnes koira lopulta saa kuononsa auki. "Missä olen?"

Olet tervetullut aloittelijaystävälliselle roolipelisivustolle nimeltä Supravi, jonka keskipisteenä ovat koirat.
 

Tervetuloa siis Supraviin! 
-Rawca
 

Muuta

 

Päivityksiä

.:Uusi hahmo lisättiin viimeksi tänään. Ikääntyminen tehtiin ihan ajallaan 20. päivä, siitä en vain muistanut kirjoittaa päivitykseen. Pelaajan aloitteesta hahmojen tietoihin on lisätty Kumppani-kohta, jonka pitäisi olla jokaisen hahmon sivuilla Jälkeläisten yläpuolella. Saattoi mennä jossakin kohtaa väärin. Vielä ois vähä muokkailtavaa, kuten nimilinkkejä suhteisiin yms. (Rawca 22.6.17)

.:Yksi uusi liittynyt, tervetuloa Frosty! Pelissä on uusi pentue tiedossa iiihan pian, ja mukavasti pentueelle on myös pelaajia löytynyt. Valitettavasti pelaajanposto suoritetaan kesäkuun loppulla, sillä sivustolle on kertynyt taas kerran paljon epäaktiivisia hahmoja. (Rawca 18.6.17)

.:Viekkuun on nyt vastailtu. Pelaajille tiedoksi, että ylläpidolla on nyt toukokuun aan vähän irl-kiirettä, että Rawca voi olla vähän hiljainen. Peli on muutenkin taas vähän pysähtynyt, kokeillaanhan pysyä reippaina! (Rawca 8.5.17)

.:Ylläpito ollut kirjautuneena viimeksi 16.4. Pääsiäisen vuoksi pelissä on ollut pientä hiljaiseloa pelin ja chatin puolella. Uusien liittyjien kunniaksi Supravi hakee arvosteluja ja sivulistausta niitä tarjoavilta sivustoilta. (Rawca 16.4.17)

.:Vanhoja hahmoja aletaan poistelemaan tänään ja tästä päivästä eteenpäin. Pelaajat kyllä itse tietävät, ovatko olleet aktiivisia vai eivät. (Rawca 9.4.17)

.:Uusia hahmoja lisätty. (Rawca 6.4.17)

.:Isompi päivitys, laiskuuttaan ylläpito vain poisti koko laumanluomiskohdan x)
(Rawca 3.4.17)

.:Linkkilistaa on nyt siivottu, sieltä lähtikin ikävän paljon sivustoja pois. Viekuun on pitkästä aikaa tullut viestejä niin pelaajilta, kuin muilta roolipeleiltäkin, niihin on nyt vastattu. Peli on lähtenyt mukavasti käyntiin, ja uusia hahmoja on reippaasti tiedossa. Toivottavasti jokunen uusi pelaaja löytäisi tiensä Supraviin, peli olisi innoissaan uudesta verestä. Asemia muokataan pian, mm. Spoudaa tarkennetaan ja Daskala korvaa Zeetan. Peliin saatetaan lisätä säännöllinen hahmojen ikääntyminen. 
(Rawca 21.3.)

.:Supravia yritetään herättää eloon! Päivityslootaa siivottiin pikkuisen, kyllä tämä tästä vielä täyttyy. Ensipäivityksiksi joutui liittymiskohta, joka muutettiin lomakkeesta tavanomaiseen vieraskirjaan; helpottaa ylläpidontyötä ja vähentää klikkailua. ^^ (Rawca 28.2.17)

 .:Peli lähi toivottavasti uudelleen käytiin, pahoittelut ylläpidon epäaktiivisuudesta. ^^'. (Rawca 13.11.16)

---------------------------------------------------------------------------------------

.:Hahmoja lisäilty ja jo toinen hahmonpoisto vuoden sisään onnyt saatu päätökseen. Peli on ollut jostain syystä vähän hiljaiselolla viime aikoina. (Rawca 23.9.16)

.:
Viekkuun on nyt vastailtu ja uusi pelaaja/hahmokarsinta on aloitettu, joka päättynee syyskyyn loppupuolella. (Rawca 28.8.16)

.:Infon Alueeet -osiota on muokattu hieman. (Rawca 30.7.16)

 

 

©2017 .ıI Supravi Iı. - suntuubi.com